Witam wszystkich moich nowych sojuszników z akademii aWierN!! Pozwolę sobie na cytat naszego kolegi: "I'am new fresh meat.." - mam nadzieję, że nie będzie tak źle i nie zostanę rozstrzelany w pierwszej rundzie przez naszych wrogów. Przechodzę z sojuszu O.N.G.2. który niestety nie spełnił moich oczekiwań. Z bardzo prozaicznej przyczyny: tam się nic nie działo! Zero kontaktu i zero komunikacji. Byłem tam zdany na samego siebie; zresztą podobnie było z naszym kolegą "Nozdromu", który również należał niegdyś do tego co ja sojuszu. Mnie starczyło cierpliwości na dłużej, ale nie widząc szans na dalszy rozwój dałem sobie z O.N.G.2 spokój. I tak znalazłem się u Was, gdzie mam nadzieję jest zupełnie inaczej. Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie i liczę dobrą współpracę i dużą frajdę podczas gry z oGame.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum