Wysłany: 2006-12-30, 21:26 Wengosh Polecający: google
A więc...
Mam na imię Jakub lub Kuba, mam 12 lat, mieszkam w Rumi (wioska nad bałtykiem, a właściwie trochę do niego ma, tak parę kilometrów...)
Od 3 lat jestem członkiem ZHP, lubię moją drużynę. Oprócz tego interesuję się kulturą afrykańską, lubię grać na bębnie i gitarze, strzelać z wiatrówki lubię rysować, malować i fotografować (ostatnio rzeźbić w glinie), piszę wiersze. Interesuję się też dziejami II Wojny Światowej, kolekcjonuje militaria z tego okresu (hełmy, mundury, karabiny, bagnety, łuski, wszystko co z tamtych lat, no i nie tylko wojskowe, też użytku cywilnego). Co by tu jeszcze... lubię muzykę afrykańską, reggae, poezję śpiewaną, punk rocka, metal (prawie każdą odmianę) lubię filmy o narkomanach (też książki). Jeżeli są jakieś braki - pisać!
No, widzę, że jedyny nie jestem
Dziękuję za powitanie
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Bardzo ciekawa osobowośc a te Rumie to wschod czy bardzien na zachod
Na Zachód.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Koło Gdyni. Myślałem, że chodzi ci czy bardziej na zachód od Gdyni, myślałem, że pisałem.
Sorry!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum