Stary widziałeś jak Tommy tego papierosa palił? Cud ówczesnych możliwości. Grafika jak na grę z przed roku czy dwóch to rewelacyjna.
A co do samej gry to dla mnie super. Zawsze chciałem zostać gangsterem i moje marzenie się spełniło Zróżnicowane misje, dużo akcji, świetnie pomyślane. Sama fabuła zachwyca. I ten pomysł opowiedzenia historii przez Tommiego. Rewelacja
_________________ "Nie podobało mi się to przedstawienie, ale los dał mi miejsce w pierwszym rzędzie." Max Payne
Świetna gierka znam ją na pamięć Ciekaw tylko jestem czy te wszystkie wózki są realnym odwzorowaniem tego co jeździło w tamtych czasach po ulicach. W każdym razie gnaty na pewno są z tej epoki
Mój ukochany epizod to hotel - ucieczka po dachu - kościół i powrót trumnowozem
BTW - przeszedł ktoś kiedyś zadanie z cygarami w porcie "na siłę"?
_________________ Pierniczę całą elektronikę - poza kompami Niech marchewki rosną wszędzie
Racja mafi to jest cos ekstra ale Ojciec Chrzestny tez jest niezły najleprza to jest technika walki w Ojcu Chrzestnym tylko mało aut jest ale mafia jak narazie nic nie pobije o tej tematyce
To była gra... może nie było takiej grafiki jaka jest w nowych grach, ale grywalno ścia przebija wszystkie nowości. Tylko ten nieszczęsny wyścig który musiałem przechodzić ze 20 razy
Swoją drogą podobno miała wychodzić druga część...
Wysłany: 2009-01-18, 18:56
A jeśli chodzi o mafię (o niej ten temat) to gra jest świetna, ma co prawda kilka bugów i denerwujących elementów ale poza tym jest prawie idealna. Po skończeniu gry przerzuciłem się na "swobodną jazdę" i "jazdę ekstremalną".
Mam jeszcze pytanie do graczy którzy ukończyli grę na 100% lub do tych bardziej doświadczonych. No więc: czy jest możliwość odblokowania do swobodnej jazdy jakiegoś auta wyścigowego (chodzi mi o te z misji "Czysta gra" w etapie wyścigu o te którymi jeździli kierowcy rajdowi)
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Lubie takie gry i uważam że "Mafia" jest w porządku, ma swój klimat i w ogóle... Ale jak w nią gram to często (może nawet zbyt często) przychodzi mi na myśl seria GTA.
oj, mafia, co za gra. Grafika może nie zachwyca, ale jak na tamte czasy to była spoko. Piekna fabuła, świetnie misje no i głowny bohater, czyli Tommy Angelo... Zakończenie świetne, ale zarazem smutne Nie zdradze go, żeby nie psuć przyjemności innym. Grę przeszedłem 2 razy i nadal w nią gram. Najlepsza była ostatnia misja. A Mafia to rownież klimat lat trzydiestych. Żadna gra nie ma takiego świetnego klimatu. A muzykę z Mafii jakoś wyciągnąłem no i sobie jej słucham.
_________________ 11% graczy twierdzi, że grafika w grze jest nieważna. Jeśli należysz do tych 89% wklej to do podpisu.
Gra wszech czasów. Jak na rok 02' wspaniała grafika, genialna muzyka w parze idąca z grywalnością. To chyba jedyna gra, która wywarła na mnie taka wrażenie, wręcz wyciskała łzy. Fabuła tej gry była poezją. Teraz czekam na Mafia 2, która ma wyjść w tym roku.
W Mafię grałem raz i urzekła mnie grafika oraz gra (a właściwie miasto) nawet był motyw z przestrzeganiem prędkości Ale gra jakoś szczególnie mnie nie urzekła
_________________ "Nie ma tam kompletnie nic. Nic. Och, to znaczy jest miasto i nawet cały świat. Ale... nie ma nic."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum