Wysłany: 2009-01-07, 13:14 Najlepsza gra Star Wars
Te ,w które grałem i przeszedłem to:
LEGO Star Wars I i II-nie śmiejcie się naprawdę fajna gra jeśli chce się pomachać mieczem świetlnym, można w dwie osoby
KOTOR(Knights of the old republic)-trochę głupio bo nie ma się od początku miecza świetlnego
Jedi Academy-Super fabuła, grywalność, moce i bardzo dopracowane trzy rodzaje mieczy świetlnych: jeden miecz, dwa miecze, miecz dwuręczny
Jedi Outcast-Podobnie jak Jedi Academy bardzo dobra gra
_________________ Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?
Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie.
Oczywiscie KOTOR jedyneczka, jednakze teraz zapowiada sie calkiem dobrze MMORPG, chodz osobiscie nigdy nie bylem przekonany do tej formy rozgrywki wirtualnej.
Tytuł: Pan Cogito
Wysłany: 2009-10-04, 18:41
Polecający: Jóga
KotOR pierwszy. W drugiego nie grałem. Ciekawa fabuła i mimo wszystkich przywar naprawdę niezły erpeg.
Lwia część reszty gier z tego uniwersum, które swoją drogą bardzo lubię, żeruje na tym, że wszyscy chłopcy i sporo dziewczyn po prostu jarają się możliwością użycia miecza świetlnego.
Na tej samej zasadzie zagrałbym w "Force Unleashed". Może kiedyś.
_________________ "Jam jest tej siły cząstką drobną,
która zawsze złego chce,
lecz zawsze czyni dobro."
Mi najbardziej przypadł do gustu Star Wars: The Force Unleashed. Niestety miałem okazję w jego zagrać tylko w wersji na PS2. Na moim PC tak laguje, że się grać nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum