Witam. Znacie może jakąś fajną grę na pc? Wymagania nie grają roli. Byłoby fajnie, gdyby gra miała tryb coop ;] Ja i kuzyn chcielbyśmy pograć w taką gierkę, w której można przechodzić fabułę razem ;]
Kuzyn przyniósł Serious Sam'a Ta rga ma tryb coop, ale chcielibyśmy zagrać razem na dwóch myszkach. Jest taka możliwość, aby każdy z nas mógł sterować własną myszką, własną postać?? (ale to napisałem )
Kayne and Lynch Dead Men ma fajnego coop`a ale druga osoba musi grać na padzie
a tak to na PC raczej mało gier ma COOP`a na jednym kompie no oprócz gier sportowych i ewentualnie jakiś wyścigów . Ale pograjcie sobie w Call of Juarez 2 Więzy Krwi , Sniper Ghost Warrior , Left 4 Dead 1 i 2 , COD MW i MW2 , Just Cause 2
No racja, mało gier na kompa ma tryb dla dwóch graczy przy jednym kompie. Jeśli masz playstation 2 to polecam Dynasty Warriors 4, grałem w to kiedyś z kolegą, normalnie spędzaliśmy 10 h godzin dziennie przed ekranem, tak nas wciągnęło. Super gierka, fajnie można współpracować, pomagać sobie itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum