chyba kazdy wie ze to sciema nie uczylam sie kiedys japonskiego. smieszne to co za bzdury ja wam lepiej przetlumacze
ale zeby nie bylo offtopa to:
z imienia i nazwiska: Namika Komatsuzaki
z nicka: Namika Hiratasuka
hahaha.
_________________ sensi and roots wineand reggae musicplayin all the time
nick: Chinatsu Hachirobei
imię i nazwisko: Arisa Hiratasuka
hmm, z tego wychodzi, że ja i Karczoch mamy takie same imiona dziwne, naprawdę dziwne ^^ a nazwisko mam takie samo jak raggamuffinka - a ja myślałam, że jestem taka wyjątkowa ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
hehe zabawne xD z imienia i nazwiska (jakby nie patrzeć oba mam japońskie xD)
wyszło mi: Kinnosuke Amori xD. W sumie niewiele się zmieniło, ale jednak
z drugiego generatora wyszło mi
秋本 真 - Akimoto Kazuma
XDD
a w chińskim nie ma odpowiednika
_________________ Our clan's blood will not stop forever.
If you wish, I would become a rose.
Our clan's blood is a lifetime lover.
stay,choir of sorrow and pains.
Po chińsku nie są zbyt oryginalni: 伊萨贝拉 (Yī sà bèi lā)
A z tego drugiego japońskiego wyszło mi: 村上 Murakami (above the village) 美晴 Miharu (beautiful clear sky) - chyba nie najgorzej
A ja i tak umiem zapisać swoje imię po japońsku ^^ co prawda, nie bez ściągi, której aktualnie nie mogę zlokalizować, ale zawsze nie ma to jak mieć ciekawe wykłady na uczelni ^^
_________________ Dum spiro, spero.
"It seems that once you get laid, your life basically turns to shit."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum