Mi tam wyszło, że lubię się rypać z małolatami. Ogólnie strona dosyć niskich lotów, jakoś średnio do mnie trafia taki humor, czytywałam śmieszniejsze imienniki.
Jeśli miałabym polecić coś od siebie, to polecam już bardziej na poważnie http://www.imiennik.pl/
Nie wiem jak u innych, ale przeczytałam kilka znaczeń imion osób, które znam i w 100% się sprawdziło. Moje zresztą też, aż mnie zatkało jak to czytałam..
mojego też nie ma, a podciągając Martina pod... yyyy... nieeee.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Andrzej - wie co w życiu najlepsze, jada wieprzmaki, chodzi jak gej.
A na poważnie:
Andrzej - spokojny, ułożony męski mężczyzna który wie czego chce w życiu, a swoim potomką chce przekazać wszystko co najlepsze. Andrzeje sa pewni siebie, szczerzy sa, wierni są, opanowani są, jesteśmy optymistami ze zwariowanymi pomysłami.n To prawda taki jestem:)
Marek - cichy i grzeczny, ale jak się najebie , wszystko rozpierdala.
A tu z immienik.info :
Marek - To imię również jest z łacińskiego i wywodzi się od imienia boga Marsa. Marek posiada dużą indywidualność twórczą, kocha sztuki piękne, potrafi odnieść duże sukcesy literackie. Jeżeli nie poświęci się tej dziedzinie sztuki, to odniesie powodzenie w naukach matematycznych. Jest skryty, lojalny, spokojny, pracowity. Potrafi w każdej sytuacji odnaleźć się, wyjść cało z każdej opresji, bowiem jest pewny siebie. Lubi bardzo wolność myśli i swobodę działania, - nie znosi gdyby ktoś narzucał mu swoje ramy organizacyjne. Ceni kontakt z przyrodą, lubi wygodne życie, smaczne potrawy, modne ubiory. Ma skłonności do zagłębiania się w tajemnice życia, śmierci i wiary. Może być dobrym mężem, wzorowym ojcem, szanowanym obywatelem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum