Wysłany: 2009-01-27, 18:49 a co z AKTORSTWEM!?
no nie wierzę, że nikogo z Was nie kreci gra sceniczna?!
ja tam uwielbiam udawać, przekazywać myśli, emocje, zwłaszcza jeśli nie są moje.
A jeśli do tego mogę grać w jakimś musicalu to do szczęścia potrzebna mi jest tylko jakaś znacząca rola!
jest tak, że jak ktoś powie co charakterystycznego, jakiś gest wykona, który mnie zaciekami lub rozśmieszy, to go powtarzam.
czyli załóżmy, że rozmawiamy w jakimś szerszym gronie, to powtarzam co 4 wypowiedź, z mimiką twarzy, gestami.. nikt mi jeszcze nie powiedział, ze to wkurza, raczej rozbawia
uwielbiam, uwielbiam.
czasem mam wrażenie, że całe moje życie to gra... i nie wiem, co jest grą, a co wychodzi ze mnie.
Ja także lubię... Wychodzenie na scenę dodaje mi energii. Mam też dobrą pamięć (ach, ta skromność), dzięki czemu łatwo się uczę nowych ról. No i lubię wyzwania
Ja także z chęcią bym popróbował swych sił w aktorstwie, zwłaszcza że za czasów gimnazjalnych byłem jednym z bardziej wziętych "aktorów" w teatrzyku uczniowskim ^^'
No ale jakoś nigdy nie miałem okazji, ani moze odwagi by rozwinąć to zainteresowanie. Ani też nie wiem, czy jestem rzeczywiscie dobry czy może wręcz przeciwnie.
_________________ I'm lying on my back now
The stars look all too near
Flowers on the razor wire
I know you're here
Wysłany: 2009-01-29, 18:14
Polecający: sama sobie poleciłam
Ja mam zajebistą tremę i wolę oglądać, niż grać. Pamięć - dobra, ale chyba bym już wolała karierę muzyczną lub sportową.
_________________ Ja i Ja Rozczochrany łeb,
Moja krew - jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja Rozczochrana Banda,
Duchowa rewolucja nie babilońska propaganda!
gdy skończę liceum planuję pójść do szkoły filmowej lub teatralnej, kierunek: aktor *_* mam nadzieję, że to marzenie uda mi się spłenić ;d w gimnazjum udzielałem się w kółku teatralnym ; d zawsze pierwszy rwałem się do gry i wszelkiej innej roboty typu scenografia, pisanie i korekta scenariuszy itp. ;d
z teatrem dzięki mojej rodzinie jestem związany od dziecka ;d
_________________ Our clan's blood will not stop forever.
If you wish, I would become a rose.
Our clan's blood is a lifetime lover.
stay,choir of sorrow and pains.
no piosenka aktorska jest świetna ;d
szoka - a gdzie? ;>
_________________ Our clan's blood will not stop forever.
If you wish, I would become a rose.
Our clan's blood is a lifetime lover.
stay,choir of sorrow and pains.
Kocham aktorstwo, założyłam w podstawówce kabaret i był to sukces nawet zdobyliśmy kilka nagród... A teraz jestem w gimnazjum w klasie teatralnej... zagrałam kiedyś jako statystka w filmie... fajnie było... teraz szukam większej roli w filmie na razie bez skutku... mam dobrą pamieć i jak uznała moja pani od sztuki: mam świetny głos... Ta... ach jestem piękna i urocza jak klapa od srocza... XD
_________________ W przestworzach myślę, że
nic nie powstrzyma mnie,
Na smoku kiedy mknę,
Me serce aż się rwie,
By kochać by się śmiać,
By bez końca latać...
Startowałam w wielu konkursach teatralnych i kocham grać jak i oglądać grę aktorską Teatr odwiedzam kilka razy w miesiącu co niestety narusza mój budżet. Uważam, że jednym z najlepszych aktorów teatralnych jest Mariusz Kiljan, na dodatek ma świetny głos.
_________________ "Magda wchodzi, ale bez Irka. Wygląda tak, jak gdyby coś się stało, jak gdyby rozsypała się na czynniki pierwsze, włosy gdzie indziej, torebka gdzie indziej, kiecka na lewo, kolczyki na prawo. Rajstopy całe w błocie na lewo."
Ostatnio zmieniony przez Madleine 2010-07-06, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum