Wprawdzie jestem w tym temacie zupełnie początkujący, no ale kiedys trzeba przecież zacząć.
Akwarium 50l - 7 neonków, 2 glonojady, 8 gupików.
Może wrzucę niedługo jakąś fotkę.
Napiszcie o swoich dokonaniach akwarystycznych!
U mnie jak narazie gupiki sie mnożą jak głupie
Akwarium 30l- Bocja nie wiem jaka
Akwarium 30l -Kilka ślimaczków, 6 red cherry 6 babaulti i parę neonek
Akwarium 112l- Glonojad, 2 mieczyki i ??
Zmieniam obsadę akwarium 112l. Wiele rybek rozdałem i teraz szukam nowej obsady hehe
mój ojciec kiedyś miał akwarium, w którym pływał tylko jeden gatunek rybek. nie pamiętam, jak się nazywały, ale były przezroczyste i było im widać szkielecik. bardzo mi się podobały
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Ja miałam swego czasu 11 welonków, niestety ale rybki zawsze zdychały mi w Boże Narodzenie. Pamiętam gdy byłam mała, to dawałam im imiona i 'bawiłam się z nimi'. ;3
Mój ojciec kiedyś hodował rybki i rozmnażał. Pamiętam jak kupił kiedyś bojownika samca. Oczywiście wiedział, że dwóch samców bojowników w jednym akwarium być nie może, bo się pozabijają i kupił jednego, ale z ciekawości w domu włożył do akwarium lusterko
_________________ Sometimes devil tempts me to believe in God...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum