a niedługo są kolejne rejsy weekendowy, jak sie szybko zdecydujecie to możecie się załapać na to:
spóżniłam się ale przeglądam specjalne oferty. Wpadł mi w oko weekend dla nowożeńcó - http://www.unityline.pl/o..._dla_nowozencow
ale do tego etapu u mnie jeszcze długa droga
Nie przepadam za wakacjami nad Bałtykiem, wolę góry, ale w tym roku jadę na dwa tygodnie do Władysławowa a w drugiej połowie sierpnia wybieram się ze znajomymi do Francji a konkretnie na Lazurowe Wybrzeże.
_________________ "Magda wchodzi, ale bez Irka. Wygląda tak, jak gdyby coś się stało, jak gdyby rozsypała się na czynniki pierwsze, włosy gdzie indziej, torebka gdzie indziej, kiecka na lewo, kolczyki na prawo. Rajstopy całe w błocie na lewo."
Ja jak zwykle sporą część wakacji spędzę pod namiotem trochę w górach trochę nad morzem ni i oczywiście Woodstock
Może jestem dziwakiem ale nie ma dla mnie lepszego sposobu na spędzenie wolnego czasu.
właśnie wróciłam ze Szwecji, a właściwie z Rejsu po Morzu Bałtyckim, w Szwecji, w Ystad byliśmy kilka godzin ogólnie rejs bardzo udany, chociaż pogoda nie dopisała, polecam
Uderz na Bornholm...next time
chciałabym, ale urlopu już nie będzie, wiec jeśli już to na weekend, a marzy mi się wycieczka rowerowa na Bornholm
_________________ "Quidquid latine dictum sit, altum videtur"
Jednym z piękniejszych miejsc w jakich ostatnio byłem są Bieszczady, a dokładniej Wetlina.
Blisko w góry jeśli ktoś lubi górskie szlaki (szlaki nie należą do najtrudniejszych więc na początki wędrówek są w sam raz) i piękne widoki, oraz blisko nad zalew Soliński i zaporę jeśli lubicie pływać, żeglować i wylegiwać się na plaży.
My akurat idealnie połączyliśmy te pasje i mając kilka dni wolnego wyruszyliśmy w Bieszczady. Pierwsze trzy dni chodzenia po górach, następne dwa to już zalew Soliński i pływanie kajakami, rowerki i wylegiwanie na plaży.
Solina i Wetlina o tak to to co zdecydowanie należy zobaczyć będąc na południu naszego kraju !! po drodze Kraków, stolica, Warmia i Mazury i nad morze. W tym roku prawie wszystkie te miejsca udalo mi się odwiedzić
Jeszcze w planach jest Szwecja najprawdopodobniej Nocą przez Bałtyk - dzień w Kopenhadze
http://www.unityline.pl/o...en_w_kopenhadze
choć marzy mi się jeszcze wędrówka po górach w tą jesień...
Ja byłam w te wakacje na Helu w Helu, ale chętnie bym gdzieś wyskoczyła. Gdzieś daleko;) I gdzie ciepło będzie, ale to koło listopada czy grudnia;)
W sumie to jeszcze do północy jest promocja first minute orbisu, ale kurcze tyle ofert, ze nawet nie wiem gdzie bym chciała bardziej jechać
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-09-05, 08:19
Polecający: ceza16
Nad Bałtykiem
_________________ Życzliwą przyjaźń oddaję Tobie,
masz przyjaciela w mojej osobie.
Daję drobinkę wielkiej radości,
by na Twej buzi uśmiech zagościł.
Bo życie krótkie, szybko ucieka.
Człowiek doceni kiedyś człowieka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum