• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm • Przyjaciele
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Martina  

Zaproszone osoby: 14
Tytuł: słodziak *^_^*

Wysłany: 2009-05-26, 01:01   

ojaaa, Sofii, masz cudowne pomysły *__*

ja bym chciała umieć zniknąć tak, żeby nie było mnie widać, kiedy chcę, żeby wszyscy dali mi spokój.

i zawsze wiedzieć, kiedy ktoś kłamie lub ma złe zamiary. to oszczędziłoby sporo cierpień.

poza tym chciałabym, żeby wszystkie Soffiowe chcenia były realne *_*
niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.

brzdęku brzdęku

katarinka87 

Wysłany: 2009-05-30, 14:16   

Ja sobie wymyśliłam, że jak będę piękna i bogata, to zapiszę się na kurs skakania ze spadochronem:)

z89jestem  

Wysłany: 2010-05-25, 22:18   

Ulice z wbudowanymi czujnikami informującymi o kształcie pasa ruchu i samochody odbierające ten sygnał, ale to nie wszystko, auta wysyłały by swoje sygnały o położeniu na drodze dzięki czemu inne pojazdy musiały by zachować odstęp. Dzięki temu wynalazkowi nie musiał bym prowadzić samochodu kolanem podczas jedzenia śniadania w drodze do pracy.
Tak poza tym to cześć, nowy jestem, ale z dobrego rocznika ;)

Zombwbij  

Wysłany: 2010-06-02, 19:52   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

Można by zmontować nanoroboty, kt. wpuszczone do ciała ludzika nauczyłyby się całej jego budowy i wszystkich funkcji organizmu. Oczywiście powielałyby się samodzielnie do poziomu wymaganego "quorum", korzystając ze wszystkiego, co by ludzik zjadł. W przypadku np. uszkodzenia ciała zajmowałyby się uszkodzeń naprawą. W przypadku utraty jakiejś części zajmowałyby się jej odbudową. Np. miejsce odcięcia ręki najpierw by szybko zasklepiły, by przerwać krwawienie, po czym przystąpiłyby do np. warstwowego rekonstruowania utraconej tkanki. Poza tym zajmowałyby się walką z intruzami i chorobami. Najlepszym jest to, że przynajmniej częściowo taki wynalazek może być wykonalnym.

Lubię internet, bo w internecie prawie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

esperanza  

Wysłany: 2010-06-03, 21:48   

Ja bym sobie zrobił niewidzialne skrzydła i taki śmieszny budzik, którym zatrzymywałbym czas i latałbym sobie po świecie, chillując. Tak tak, to piękna perspektywa. Albo jeszccze taki pokój, zero światła, tylko miękkie, duże, wygodne łóżeczko. Użyłbym tego budzika w każdej chwili , w jakiej bym chciał. Zatrzymałbym czas, poszedłbym, a raczej poleciał do tego pokoju, położyłbym się i porządnie wyspał. tak bardzo porządnie. w ciszy i spokoju. aaah <3

Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje.
`pfk

Colorblind  

Tytuł: zielona maupa

Wysłany: 2010-06-03, 22:20   

Chodzące i samozmywające się naczynia. Same sobie idą ze stołu do zlewu, o! A tam się myją. ; p

"Doskonale. Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny."

bo w życiu ważne jest poczucie koloru

Vampirzyca  

Wysłany: 2010-06-07, 19:00   

Ooo.. A ja chciałabym być wampirem. XD mała zagadka.. Zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie nowy podstawowy kolor... Nie, pomieszanie kilku, lecz nowy kolor..

Karczoch  

Tytuł: Tumnus

Wysłany: 2010-06-08, 19:59   

ja bym chciała założyć grupę teatralną, konkretnie Wędrowny Teatr Uliczny i jeździć po Europie Ogórkiem i zarabiać na ulicach śpiewem, tańcem i pantomimą <3

serwus, madonna.

Ekshibicjoniści swoich czarnych myśli
pełnią co dzień swoją straż.[b]

[b](na wódce z Gałczyńskim, wrócę niebawem)

Psycho Krusher  

Tytuł: Tajny admin
Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2010-06-08, 21:55   

Karczoch napisał/a:
ja bym chciała założyć grupę teatralną, konkretnie Wędrowny Teatr Uliczny i jeździć po Europie Ogórkiem i zarabiać na ulicach śpiewem, tańcem i pantomimą <3
To jest bardzo fajne marzenie ^^ Mógłbym dołączyć do czegoś takiego.
I know you're here

d(-_-)b

Pasażer  

Tytuł: Pan Cogito

Wysłany: 2010-06-08, 22:17   
   Polecający: Jóga

Karczoch napisał/a:

Gilliam pokazał w "Parnassusie" na co jest taki pomysł skazany. Ale fakt, sama idea ciekawa.

Martina  

Zaproszone osoby: 14
Tytuł: słodziak *^_^*

Wysłany: 2010-06-10, 07:33   

mi by wystarczył ogórek i podróż po Europie, bez zarabiania na ulicach. i to wcale nie jest tak bardzo 'niekoniecznie możliwe do urzeczywistnienia'.. :oczami:
niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.

brzdęku brzdęku

rmarduk 

Wysłany: 2010-06-27, 18:13   

A ja chociaż raz zobaczyć Australię :-)

kanarinho  

Tytuł: PENETRATOR
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2010-07-02, 21:10   
   Polecający: Paulinaaa

A ja chciałbym, żeby paliwo było za darmo, nic innego nie jest mi potrzebne.

Odpowiedz do tematu