Wysłany: 2006-12-28, 17:31 Adobe Flash Player 9 Active X
Mój problem polega na tym,ż po włączeniu kompa pokazało mi się to okienko o pobraniu właśnie tego programiku,i nierozstropnie go usunołem,a chciałem go pobrać.Myślałem,że jak wyłączę,a potem włączę kompa pokaże mi się to okienko,a tu nic.Jak mogę pobrać i zainstalować Adobe Flash Player 9 Active X.Proszę o poradę.Czy jest wersja polska czy angielska.Chodzi mi szczególnie o ten dotatek Active X,on jest konieczny.Wiem jak ściągnąć,z której strony(http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
ale jest to wersja angielska.Bardzo proszę o poradę,jak zaistalować,tak krok po kroku.Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
_________________ Zdrowie jest skarbem,dobrze go chroń.
weszłam na strone adobe.com i tam klikłam żeby mi teraz ściągało potem klikłam na te instalke i wyskoczyło mi coś i nie da sie zainstalować
mam pytanko czy są inne programy żeby mi otwieralo te animacje itp. ?? jak tak to napiszcze jakie i jak ściągnąć ja mam windowsa xp i opere prosze odpiszcie
a jak sie ściąga flash playera 9 ?? bo też próbowałam ale tak samo bylo jak wcześcniej napisalam[/color][/quote][/list]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum