_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
Co to jest? Tak dredziarze komunikują sie ze sobą? Znakami zapytania i emotką?
Nie dość, że temat jest starszy niż państwo polskie, to jeszcze autor byl gościem, niezarejestrowanym na forum. Jakie są szanse, że zaglądnie tu i odpisze na temat? Co wogle skloniło cię do wysnucia przypuszczenia że taka sytuacja moze zaistnieć?
_________________ OH, U FINKZ DARKNES IZ UR ALLY. U MERELY ADOPTD TEH DARK; I WUZ BORN IN IT, MOULDD BY IT. I DIDNT C TEH LIGHT TIL I WUZ ALREADY MAN, BY DEN IT WUZ NOTHIN 2 ME BUT BLINDIN!
To, że Ty w to nie wierzysz to nie moja sprawa. Ja po prostu chce, żeby ta osoba do mnie odpisała jeżeli wejdzie w ogóle, a jeżeli nie no to nic. Żyję dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum