Kurde, wieki tego nie czytałem! Muszę sobie przypomnieć
Wiem, już teraz dobrze wiem
Co miał na myśli Marley
I o czym pisał Lem
Cyfrowi terroryści planują nowe wojny
A my szukamy szczęścia w światłach naszych miast
"Wizja" Koontza. troszkę gorsza niż ostatnio skończona "pieczara gromów", ale też daje radę.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
The Cambridge Encyclopedia of Language by David Crystal. Wbrew pozorom, całkiem interesująca rzecz, bardziej w typie leksykonu z artykułami o danych zagadnieniach, niż w formie typowej encyklopedi; still, to zakuwanie w wakacje ._.
_________________ Dum spiro, spero.
"It seems that once you get laid, your life basically turns to shit."
Odradzam! Gościu należy do grupy oszołomów wierzących w każdy chory eksperyment. Wyciąga ******* wnioski w stylu "człowiek nie podlega prawom fizyki", powołuje się przy tym m.in. na jakieś cuda z XVI wieku, które są dowodem dla np. bilokacji. Człowiek jest w stanie zmieniać swoje DNA oraz ogólnie materię. Panuje nad czasem, miejscem i ogólnie wydarzeniami - a to wszystko popiera buddyjskimi, gnostyckimi i ogólnie chrześcijańskimi wierzeniami.
A książka zapowiadała się nawet ok
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum