w sumie to często czytam tele tydzień, przeważnie jak jem obiad.
albo każdą inną, która wpadnie mi w łapy,a akurat mi się nudzi.
sama kupuję jedynie wspomnianego wyżej Focusa albo Machinę.
_________________ save the castle, screw the princess
jest focus historia, focus i focus ekstra. historii wcale, czasem w empiku przejrzę tylko, ale w empikach ostatnio bywam rzadko, ekstra raz na pół roku się zdarzy kupić jeśli jest jakiś interesujący temat przewodni. normalnego nałogowo ; )
nowinki ze świata biologii, technologii, architektury - lubię.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Tytuł: wariatka !
Wysłany: 2010-07-27, 23:49
Osobiście, nie lubię czytać gazet. Od plotek, podstawowych informacji mam cenne źródło jakim jest internet. Nie należę do osób, które co miesiąc (a może nawet co tydzień) wydają kasę, żeby przeczytać czy Liszowska bierze ślub, czy Cichopek będzie miała drugie dziecko itd. Co do informacji codziennych, portal gazety mojego miasta jest lepiej wyposażony w informacje niż sama gazeta, więc po co mam płacić za coś co mam za darmo w lepszej jakości
Jedyne gazety przeze mnie kupione to takie, np. w których był dodatek filmowy (nie kupowane przeze mnie, ja bym po prostu pewnie ściągnęła jeżeli miałabym na to ochotę), no i siedząc w poczekalni u lekarza (u którego nawiasem mówiąc bywam przynajmniej raz na połowę roku) też fajnie coś przeczytać, chociaż najczęściej wolę dobrą książkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum