• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm • Przyjaciele
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Psycho Krusher  

Tytuł: Tajny admin
Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2010-07-23, 19:38   

dzika94 napisał/a:
No i nie można zapominać o "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną" . Leci dzisiaj na tvp1 o 23.40, hehe^^
Leciał ostatnio juz na "Ale Kino". Ja nie wiem czemu to ludzię określaja mianem klasyki... jak na dzisiejsze czasy to juz przestarzałe a i fabularnie i koncepcyjnie dupne. Napisał to fan Piły xD

No ale Piła ma fajne pułapki, a szczytem finezjii "Masakry" było walenie blondynki młotkiem po głowie przez jakiegoś dziada w masce. Pfe.
I know you're here

d(-_-)b

elizaa1990  

Wysłany: 2010-08-24, 11:38   

Ja horrory wręcz uwielbiam :P Lubię adrenalinę, gorzej jest w nocy bo spać nie mogę ;P Myślę, że japońskie są najstraszniejsze. Polecam 'Shutter - Widmo', 'Klątwa 1 i 2' (chociaż pewnie każdy już to widział). Poza tym lubię horrory o mutantach, takie jak 'wzgórza maja oczy', 'droga bez powrotu'. A najlepszy horror jaki w życiu obejrzałam to '28 dni później' i kontynuacja '28 tygodni później'. Jeżeli ktoś oglądając te dwa ostatnie filmy oczekuje krwi lejącej się z każdej strony, albo strasznych potworów (ogólnie rzecz biorąc, sytuacji czy postaci typowych dla horrorów) to się rozczaruje. Film ten nie jest straszny, ale pomysł i to w jaki sposób został nakręcony powalił mnie na kolana (większości się jednak nie podoba :( )

fionka37 

Wysłany: 2010-08-25, 13:23   

Ja kocham Fragile i wszystkie części Klątwy :)

dominko1998 

Wysłany: 2010-08-31, 10:30   

Nie zgodzę się że np. Laleczka czaki jest horrorem dla mnie do komedia tak samo jak straszny film. Osobiście lubię horrory fajny jest madhouse dom śmierci 1i2 kostnica przejdzie teksańska masakra piła mechaniczą 1 2 szajs na bujdach basen plaga średnie bardzo kolejna komedia i fajny film nie horror mechanik bardzo ciekawy fajne jest jak z kałacha w łeb strzela :]

endzi 

Wysłany: 2010-09-07, 15:10   

Wiesz teraz, stare horrory są śmieszne. Tak samo jak zabawne są horrory klasy B. Oglądacie czasem?

Odpowiedz do tematu