No i nie można zapominać o "Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną" . Leci dzisiaj na tvp1 o 23.40, hehe^^
Leciał ostatnio juz na "Ale Kino". Ja nie wiem czemu to ludzię określaja mianem klasyki... jak na dzisiejsze czasy to juz przestarzałe a i fabularnie i koncepcyjnie dupne. Napisał to fan Piły xD
No ale Piła ma fajne pułapki, a szczytem finezjii "Masakry" było walenie blondynki młotkiem po głowie przez jakiegoś dziada w masce. Pfe.
_________________ I'm lying on my back now
The stars look all too near
Flowers on the razor wire
I know you're here
Ja horrory wręcz uwielbiam Lubię adrenalinę, gorzej jest w nocy bo spać nie mogę ;P Myślę, że japońskie są najstraszniejsze. Polecam 'Shutter - Widmo', 'Klątwa 1 i 2' (chociaż pewnie każdy już to widział). Poza tym lubię horrory o mutantach, takie jak 'wzgórza maja oczy', 'droga bez powrotu'. A najlepszy horror jaki w życiu obejrzałam to '28 dni później' i kontynuacja '28 tygodni później'. Jeżeli ktoś oglądając te dwa ostatnie filmy oczekuje krwi lejącej się z każdej strony, albo strasznych potworów (ogólnie rzecz biorąc, sytuacji czy postaci typowych dla horrorów) to się rozczaruje. Film ten nie jest straszny, ale pomysł i to w jaki sposób został nakręcony powalił mnie na kolana (większości się jednak nie podoba )
_________________ What would come, would come... and he would have to meet in when it did.
Nie zgodzę się że np. Laleczka czaki jest horrorem dla mnie do komedia tak samo jak straszny film. Osobiście lubię horrory fajny jest madhouse dom śmierci 1i2 kostnica przejdzie teksańska masakra piła mechaniczą 1 2 szajs na bujdach basen plaga średnie bardzo kolejna komedia i fajny film nie horror mechanik bardzo ciekawy fajne jest jak z kałacha w łeb strzela
_________________ Pomoc mile widziana ale też pomagam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum