Seria filmów o szpiegu jej królewskiej mości to jedna z najciekawszych filmowych serii EVER. Skrzy sie od akcji, strzelanin, pięknych kobiet, wymyślnych gadżetów i... od odtwórców głównej roli. Który z nich jest waszym ulubiencem? Który film z serii lubicie najbardziej?
Najlepszy jak dla mnie Bond to Brosnan oczywiście. Connery dopiero się zrobił fajny, jak osiwiał i zapuscił brodę. ;P
_________________ I'm lying on my back now
The stars look all too near
Flowers on the razor wire
I know you're here
der ha ha. zresztą, nie lubię filmów późniejszych, niż te z Szonem. im dalej w las, tym więcej gadżeciarstwa, full-powagi, czuć inkrustację doświadczeniami Rambo i innych Lundgrenów. nie mówię, że tylko to tam, ale wyczuwam! Bond Szona jest staroszkolny, ukorzeniony w starych, dobrych latach sześćdziesiątych. wszystkie wynalazki Q ówczesne trącą taką ramotką, że aż głupio się nie uśmiechnąć. i to je właśnie to! no i wszystko takie z przymrużeniem oka.
no dobra, Moore'a też nie lubię. ; PP
ale Craig jest ok, liczę, że będą z nim jeszcze nowe odcinki. podobno praca na planie kolejnej części przystanęła i nie wiadomo, wtf. :O
Mam wszystkie 22 części na kompie, które ściągałem ponad miesiąć oglądałem je od najstarszych i muszę przyznać, ze akcji nabierają dopiero te z Brosnanem, najbardziej ssały te z Daltonem i Lazenbym, były jakieś takie mdłe.
_________________ Siała baba mak, nie wiedziałą jak, a dziad wiedział nie powiedział i to było tak!
pierwsze Bondy byly najlepsze bo nie usiane efektami specjalnymi jak dzisiejszy Bond...albo krecimy film albo gre komputerowa bo to co wyprawiaja aktorzy dzis na planie za pomoca komputera to cyrk na kolkach i ogladac sie tego nie da. Najnowszy Bond to dno, byl wszedzie w krotkim czasie uciekal scigal zdazyl nawet %^& kobiete w miedzyczasie smieszne te filmy. z Connerym byly najlepsze, moze stare ale jare. Tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum