witam
Jest cos nie tak. Poznalem dziewczynę z którą byłem tydzien pototem powiedziala ze to bez sensu,bardzo to przeżyłem.Probowalem sie zakochac ale nie dałem rade Minelo 5 miesiecy a ja wciaz mysle o niej.Niszczy mnie to od srodka.może coś jest nie tak ze mną??
hmmm... powspominaj dawne, dobre czasy i idź dalej przez życie z podniesioną głową. Miałeś tydzień by sie nią nacieszyć, teraz przyszła kolej na kogos innego. Może dlatego, że nie dales jej tego czego ona pragnęła? Moim zdaniem gorsza jest nieodwzajemniona miłość.
_________________ " Lepiej być niedoskonałą formą samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego "
hej!!! Kolego to samo ja mialem tez sie zakochalem do szalenstwa bylo z poczatku super puzniej wszystko sie popsulo glownie z mojej przyczyny, zerwalismy ze soba i ciagle o niej myslalem. Powiem tak nie odpuszczaj walcz o nia jesli ja naprawde kochasz to stan na glowie walcz ile potrafisz ona to napewno zauważy. Jesli odpuścisz to bedzie cie to przesladowalo dalej....... powodzenia
stan na glowie walcz ile potrafisz ona to napewno zauważy
'na pewno'
Zauważyć pewnie zauważy, nie sądzę jednak, by zapałała przez to do niego nagłą miłością.
Skoro jasno dała mu do zrozumienia, że nie chce z nim być, powinien uszanować jej zdanie i dać sobie spokój. Nic na siłę.
ja tak nie sadze!!! booo wiem ze o milosc trzeba walczyc. Czlowiek doceni dopiero wtedy kiedy straci!! Panie Kolego Glowa do Góry i do boju Walcz!!!!!!!!!!
dla mnie to dziwne, że po tygodniu można stwierdzić, że związek jest bez sensu... może po prostu za mało się poznaliście i gdybyście dłużej byli ze sobą to by ten związek miał szanse... i może warto walczyć...
dla mnie to dziwne, że po tygodniu można stwierdzić, że związek jest bez sensu.
A mnie wcale to nie dziwi
Czasem wystarczy jedna chwila by poczuć albo iskierki albo przepaść tak ze tydzień to dość dużo by ocenić szansę powodzenia
N
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum