Sprobojemy stworzyc wspolnie opowiadanie? Zabawa jest prosta. Ja zaczne i po mnie nastepna osoba dodaje cos od siebie.
Mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi...
Starajmy sie, aby posty nie byly zbyt dlugie.
Po jakims czasie mozemy sprobowac ulozyc z tego calosc,
ciekawe co wyjdzie
wiec zaczynam...
Pewnego slonecznego dnia spacerowal sobie lesna drozka niejaki...
to miod z ula ktory wisial nad nim dookoloa niego lataly przczoly. k0573k niechacial zeby go ugryzly wiec poszedl do pobliskiego sklepu po harnasie gdzie sklepowa byla Lolinka ktora...
Wysłany: 2006-06-12, 15:41
Polecający: religia tv
... własnie zamalowywała daty ważnosci na puszkach paprykarzu szczecinskiego , wyjżała spod lady , bo ktoś zakłocał jej świety spokoj (co było karalne godzina chłosty) . Zobaczyła Kostka , w jej oczach było przerazenie a na ustach ironiczny usmieszek ,mówiący"spadaj małolacie nie masz dowodziku nie ma piwka" ale jednak nie powiedziała tego , czekała na jego reakcje , wtedy kostek ....
za drobną opłatą zawsze zgadzał się kupować małolatom alkohol. ale, ku zdziwieniu K057ka, ArChi..
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
toalety, by tam zmasturbować się i spróbowaćsobie wyobrazić, jak to wygląda z boku - jak poradził skorupa, wielki..
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum