Nie widziałam takiej zabawy,więc jeśli jest proszę o wybaczenie;]
Jest ona zaczerpnięta z innego forum,tyle,że łącząca dwie w jedno.
Polega ona na tym,że dajemy osobie powyżej albo bana(nie dosłownie oczywiście)np za durne posty,za brzydki avatar,po prostu dajmy takiego "bana" za coś przez co nas ona denerwuje.Jak poważny będzie "ban" będzie zależało od was,możecie komuś dać w żartach.Jeśli nie chcemy dać osobie powyżej bana,to dajemy "moda"czyli coś odwrotnego do bana.Dajemy z czystej sympatii,lub za coś czym nam obecnie ta osoba zaimponowała.To na ile poważnie potraktujecie moda też zależy tylko od was.
To do dzieła!
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Leilah -> ban za kwestionowanie dziwności tego tematu
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Leilah - ban, żeby Nori mnie nie oskarżał o podlizywanie się
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum