_________________ Our clan's blood will not stop forever.
If you wish, I would become a rose.
Our clan's blood is a lifetime lover.
stay,choir of sorrow and pains.
Cały czas miałam wrażenie, że już gdzieś to słyszałam, czyli zbyt oryginalni pod względem muzycznym nie są. Trochę zabawnie wyglądają gitary elektryczne zestawione z takimi kieckami, ale po raz pierwszy widziałam kobiety-gitarzystki w zespole grającym taką muzykę ^^ w głosie wokalisty mogłabym się zakochać, gdyby zaśpiewał coś nieco innego. No i oczywiście nie zrozumiałam ani słowa >.<
Całkiem, całkiem ta piosenka, od 40 sekundy nawet mnie jakoś porwała, choć z początku myślałam, że bardziej mnie rozzłości, niż jakoś porwie. Ta wstawka od 1:50 do 2:15 irytująca bardzo, ja bym ją wycięła bo od 2:15 znów utwór porywa. No i mam mieszane uczucia, byłoby genialnie gdyby nie te irytujące sekundy
Ciekawe. Bardzo podoba mi się połączenie instrumentów, np. gitary elektrycznej z fortepianem na początku. Wokal mi się z jakąś inną kapelą kojarzy, ale nie mogę skojarzyć z jaką. Barwa głosu mnie w jakiś sposób ujmuje. Jedynym zgrzytem jest ten charkot, który udaje drug wokal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum