Wysłany: 2008-11-02, 19:35 Oceniamy gust muzyczny innych
Krótko, jeden daje kawałek do oceny, drugi go ocenia w skali od 1 do 10, poza oceną argumentacja dlaczego tak a nie inaczej się oceniło. Ten co ocenia wystawia swoją propozycje do oceny. No więc ja zacznę.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Hmmm, spodziewałam się... właściwie nie wiem, czego, ale niekoniecznie takiego miło kolebiącego kawałka ;] Wartość podnosi obecność Mary J. Blidge, więc dam 6/10, może nawet 7/10. A co.
Nie znoszę tego wokalu. Zawsze kumpel mnie takowymi katował na próbach. Jak nie wyciągasz to się wydrzyj ^^ Technicznie nie zachwycają, ale tak podobno wygląda dzisiejszy amerykański pan krok, więc 6/10, bo nawet przesłuchałem do końca (a to się rzadko zdarza)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum