Odgadujemy rasę pieska po zdjęciu .Pierwsza osoba wkleja zdjęcie, a następne odgadują co to za rasa.
po odgadnięciu przez daną osobę rasy, autor zagadki potwierdza, że dana osoba odgadła oraz podaje link do źródła zdjęcia.
Kto odgadnie sam zadaje dla nas 'zagadkę'.
Trzeba odczekać aż co najmniej 2 osoby się wypowiedzą.
Zdjęcia zapisujemy na komputerze, wgrywamy na jakiś serwer i wstawiamy (nie podajemy najpierw linków, bo ktoś sobie znajdzie po linku rasę).
Rasa musi być uznana przez FCI.
Proszę o przestrzeganie zasad, zwłaszcza tej dotyczącej źródeł
_________________ Pies jest na całe życie,
Nie tylko na święta!!
West Highland White Terrier, ale że nie chce mi się bawić w kopiowanie zdjęć psów na pulpit, coby je potem do photobucketa wklejać, a następnie na forum, więc przekazuję pałeczkę pierwszej chętnej osobie ;P
_________________ Sometimes devil tempts me to believe in God...
ale że nie chce mi się bawić w kopiowanie zdjęć psów na pulpit, coby je potem do photobucketa wklejać, a następnie na forum, więc przekazuję pałeczkę pierwszej chętnej osobie ;P
A po co tak? Wystarczy skopiowac link obrazka i na fotosika wrzucić
_________________ Pies jest na całe życie,
Nie tylko na święta!!
A idź ty z taką zagadką! Raz, że mi to wygląda na białego szkockiego terriera, czyli Westie, czyli jak już napisałam West Highland White Terrier. Dwa, że w żadne fotosiki sie bawić nie będę...
_________________ Sometimes devil tempts me to believe in God...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum