więc. ekhm.
osoba, która pisze post pode mną wypowiada się na mój temat.
następna osoba na jej temat itp.
i uwaga.!
jeśli chcesz odpisać, ale już opisywałeś tą osobę, nie kombinuj, tylko poczekaj, aż ktoś odpisze .
i NIE KOMENTUJEMY OPISÓW SWOJEJ OSOBY.
krytykę bierzemy do siebie albo olewamy, ale nie robimy z tego maksymalnego off topa.
a jak nie chcesz być opisywany/a - nie pisz w tym temacie, tym samym nie będziesz nad nikim kto by musiał opisywać ciebie ;]
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Ja uważam ze to jeszcze za wczesny "poziom" zeby siebie opisywac... np na zajeciach dziennikarskich jak piszemy portrety to musimy znac osoby biografie jakies kawałek zycia najlepiej jeszcze poznac osobiscie bo co ja martina moge o tobie powiedziec :
Co widze z psotow nie duzo a na dodatek moge błedne informacje odbierac...
Ale sprobuje... wydaje mi sie ze jestes osoba wyluzowana ktora potrafi sie bawic dobrze:!: bez róznego rodzaju uzywek Zawsze stanie w obronie jahmana chodzby nie wiadmo co zrobił...to moze go skrytykuje ale widac ze i tak stoi po jego stronie...
Lubi takze pisac nie wiadomo o czym troche bez sensu tematow załozyc <zartuje>
poczepiac sie bezbronnych osob...szczegolnie wiedzac, ze manad nimi władze
Solidaryzuje się z kobietami co oczywiście biorę za pozytyw
Jak wymyśle co można do tego temu jeszcze dopisać to w miarę upływu czasu będę dopisywać wszystkie moje myśli dotyczące martinki
NatalkaS.. hmm. osóbka bardzo, bardzo angażująca się emocjonalnie w to, co pisze, co można wywnioskować z duuużej ilości wykrzykników
raczej spokojna (?), nie wywyższająca się nad tych gorszych :mrgreen:.
ma coś do powiedzenia na każdy temat, bezkonfliktowa, o. ;P
ekhmm... chyba Martina Ty nie powinnas tu teraz pisac bo o kim ma next osoba pisac ?
Ptaq
o mnie czyli napisała kurczolka, teraz ktoś pisze o kurczolce jeśli ja napiszę o kurczolce, to następna osoba będzie pisać o mnie, ale to nie może być Kurczol i NatalkaS bo one już O MNIE pisały czaisz, Admin? - martina.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Wysłany: 2006-03-15, 14:59
Polecający: baba jaga ;P
młoda gniewna MAAAAAAAAARTIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAA xP z zasadami i systemem wartosci dosc silnie ugruntowanymi xP wybuchowa ale w gruncie rzeczy to dobry z niej Mod xPP
Kurczolek.
Beznose stworzenie które rozbestwiło się na forum.
Pilnuje porządku na forum i wcina w posty innych.
Zapewne pragnie doścignąć mnie w liczbie post.
Hłe hłe. ]:->
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
k0573k, ktos kto ma duzo dopowiedzenia ale czesto nie na temat... sadze, ze chciałby byc madry nie przecze ze jest ale czesto zuca "trudnymi" słowami a z gory wiadomo ze nie wie co znaczy bo zle dopasowuje do zdania...
Chciałby byc lubiany dlatego czesto stara sie nam przytakiwac ale zauwazył ze to nic nie da bo zeby byc lubianym to wystarczy madrze pisac choc troszke wiec teraz ąłdnie zabierze sie do roboty
wiem ze nie lubi kabaretu bo nie zna nawet kabaretu od siebie z miasta
wydaje sie madra dziewczyna bo duzo madrych rzeczy pisze na forum
ogolnie bym powiedzial dobra dziewczyna
Malgorzata hia hia napewno lubi jak sie tak do niej mowi
osobka bardzo mila choc czasem jakas taka dziwna
wymiguje sie dosc czesto z rozmow na PW
cos czuje ze sie wstydzi siebie bo nie chce siebie pokazac w calej okazalosci
wymiguje sie czesto od kar i chyba nie lubi byc karana
bardzo fajnie sie z nia rozmawia na PW:P
tekst mojego nauczyciela o kumplu, który wydaje mi się tutaj być adekwatny
'pan abramowicz to ma inny plan strategiczny - pójdzie do sklepu, pierdyknie dwa piwa i będzie szczęśliwy'
a bardziej na serio: powiedziałbym relatywista, umiarkowanie optymistyczny. a reszta to byłoby rozwinięcie tych dwóch [trzech] punktów. psycholog ze mnie raczej nieteges, więc proszę się nieprzejmować
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Typ eksperta - dużo wie i ma zdanie na właściwie każdy temat, potrafi je też dobrze uargumentować + obalić dowolną tezę postawioną przez kogoś innego byle udowodnić swoją rację . Często krytyczny wobec innych.
Prezentuje raczej żywioł dionizyjski , chociaż potrafi być zaskakująco poważny.
Ja się na psychologię nie wybieram raczej, a i prawie żadnych Frommów ani Freudów nie czytałem, więc się nie sugerujcie.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Malo postów ale cos sprobuje sklecic:
Adamus to wysoki Warszawianin, lubie dobrego rocka. Humanista.
Ogolnie chlopak wporzadku bym tak ogolnie rzekl. Umie sie wypowiedziec mysle na kazdy temat. Ma swoje zdanie. Nie spamuje (jeszcze) za duzo na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum