jako, że mam coraz większe problemy z wymyślaniem, czego jeszcze nigdy nie robiłam, postanowiłam wykombinować coś odwrotnego - najróżniejsze dziwne rzeczy, które zdarzało się wam robić.
następna osoba skomentuje, czy może też, a może nigdy? i dalej jak wszędzie.
więc, ymm, zdarzyło mi się chodzić po mieście z jednorazówkami z biedronki na butach. ;P
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
ty, mi też : D ale nadrobiłam mówiąc, że lubię animatorkę moją xD
zdarzyło mi się kopnąć kolegę z klasy w oko
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
zdarzylo mi sie rzygnac na plastyce podczas malowania po wyzyganiu sie jak nigdy nic wrocilem znowu do malowania i za 5 min znowu rzygnalem 4 podstawowki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum