Wysłany: 2010-06-06, 20:42 Chińskie telefony 2xsim, TV - co sądzicie?
Co sądzicie o telefonach z Chin, czy te telefony zaczną być konkurencyjne wobec markowych obecnie modeli.
Na aledrogo są obecnie sprzedawane tanie chińskie telefony, jak I9+++, C1000, c5000, wg3 tiger, sciphone, aphone i wiele podobnych. Charakteryzują sie dualsim, telewizja analogowa, i niską ceną.
Sa też markowi producenci telefonów jak lenovo ze swoim LePhone- który mi się bardzo podoba.
Opisy chińskich telefonów można znaleźć tu: forum Sciphone I9 +++ i innych chińskich telefonów
Też kiedyś chciałem kupić sobie telefon z dotykowym wyświetlaczem, ale zbyt wysokie ceny mnie zniechęciły. Ostatnio jednak znalazłem dosyć ciekawą stronę z chińskimi telefonami: http://www.chinabuye.com/...s/mobile-phones
Zobaczcie sami - czy te ceny nie kuszą do zakupu takiego sprzętu?
Tak jak wspomniał marxxx większość ma duże, dotykowe wyświetlacze, GPS a nawet telewizję!
Jakoś się nie daję przekonać chińskim produktom.
Pomimo że 70% produktów markowych i tak powstaje w tym kraju
Obawiam się że "jakością" "przegonią" nawet Samsunga
Na produkty Lenovo zawsze warto zwrócić uwagę. Z tego co widzę są wykonane z bardzo ładnych materiałów i świetnie wyglądają, specyfikacja techniczna też jest niczego sobie.
_________________ Siała baba mak, nie wiedziałą jak, a dziad wiedział nie powiedział i to było tak!
Tytuł: Goferman
Wysłany: 2010-08-14, 16:28
Chciałem kiedyś kupić sciphona
na szczęście znalazłem test tego klona,
i się rozmyśliłem,
kasy w błoto nie wrzuciłem
niektórzy baterie i telefon oddzielnie wysyłają,
ludziom spokojnie spać nie dają.
I w niektórych przypadkach gwarancją.
_________________ "Kiedyś żeby zobaczyć dziewczęcą pupę, trzeba było jej ściągnąć majtki, teraz żeby zobaczyć majtki trzeba dziewczynie rozchylić pupę"
Bądź szalony,energiczny,jak wibrator elektryczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum