To wzięłaś ten wariant nieograniczone połączenia w sieci Play przez pół roku? W sumie fajnie że są dwie opcje do wyboru, bo ja tez lubię godzinami rozmawiać, zwłaszcza jak jestem w domu sama
Tak powinno być, że każdy może coś sobie według upodobań wybrać, i takie promocje bez dodatkowych opłat są super bo można wypróbować czy dana oferta sprawdza się i czy się opłaca.
To wzięłaś ten wariant nieograniczone połączenia w sieci Play przez pół roku? W sumie fajnie że są dwie opcje do wyboru, bo ja tez lubię godzinami rozmawiać, zwłaszcza jak jestem w domu sama
dokładnie ten wariant wzięłam i jest super. A dzięki temu, że mój brat ma drugi wariant mogę zawsze skorzystać z jego kom i pogadać z ludźmi z innych sieci. Wiem wiem ..nieładnie tak wykorzystywać młodsze rodzeństwo
Oj opłaca się ten play, nie dosyć że daje tyle gadania wewnątrz sieci, to jeszcze są dobre telefony, brać i nie myśleć
(mówię to jako użytkownik Play, myślę że już dożywotni )
Pewnie, że się opłaca, ja na pewno skorzystam z tej promocji LongPlay Nie mam co się zastanawiać, bo nigdzie indziej nie zapłacę 1zł za abonament i też nigdzie indziej nie można zerwać umowy w każdym momencie
no i pewnie oto chodziło w sumie play nie mógł się spodziewać mniejszego zainteresowania skoro daje tak dobre warunki, ale ja wezme pakiet do wszystkich, przynajmniej zanim namówie resztę rodziny do przenosin
W sumie to zawsze byłem i jestem zwolennikiem play'a, mam tam numer od 3 lat i złego słowa o nich nie powiem. Prawdą nie jest jednak to, ze plus, orange i era chcą wykończyć play'a poprzez te 79(?)groszy za minute do tej własnie sieci, prawda jest nieco inna. Play narzucił gigantyczną marże za korzystanie z ich nadajników poprzez inne sieci dokładnie jest to 39gr za minute, a z racji tego, zeby wielka trójca nie była stratna nakładają taką cene, aby jeszcze zarobić na tej minucie. Play sporo na tym zarabia, w 2.5 roku zarobili 25mln złotych.
_________________ Siała baba mak, nie wiedziałą jak, a dziad wiedział nie powiedział i to było tak!
Walczą z Playem bo nie mogą przebić ich dobrej oferty, sory ale 1 zł abonamentu to nie zdarza się na co dzień, lepszej oferty jak ta LongPlay nie zaoferował żaden operator
Jak chcesz do innych sieci to bierzesz pakiet 60 minut i też dzwonisz za złotówkę przez pół roku. A poza abonamentem też do wszystkich sieci masz 39 groszy to też wychodzi najtaniej.
I ciężko jest się w tym wszystkim nie pogubić, inteligentny użytkownik sam powinien dokonywać najbardziej rozsądnych dla siebie wyborów, jedyne co mogę poradzić to zdrowy rozsądek i kalkulacja, a wtedy sami zorientujemy się co nam najbardziej odpowiada, według mnie LongPlay to oferta która może odpowiadać wielu osobom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum