Gdzie zamawiacie w necie fotki? Ja korzystam z superfoto.pl i płace w promocji szczęśliwe czwartki po 35gr. Zastanawiam się, czy jest gdzieś taniej, ale pewnie wtedy kosztem jakości. Moje są bardzo dobre. Gdzie Wy zamawiacie? Ile płacicie?
na empikfoto są dobrej jakości, niedrogie i często są promocje w któych można np zamówić dwa razy więcej w tej samej cenie, większy rozmiar w cenie mniejszego czy cuśtam.
ostatnio używam aparatu analogowego i klisze wywołuję w rossmanie. razem ze skanowaniem na płytę płacę około 25 zł za 36cioklatkowy film, czyli stosunkowo niedrogo jak za komplet zdjęć 10x15 i płytę z tymiż.
_________________ niezależność, radość życia, brak obsesji
Ja podobnie jak Martina, zdjęcia wywołuje w empiku. To bardzo komfortowy sposób, bo zazwyczaj wysyłam je do nich późno w nocy, a na drugi dzień koło 16 mogę już je odebrać. Poza tym faktycznie jakość odbitek jest zadowalająca, o ile nie chcesz ich sprzedawać kolekcjonerom czy robić z nich wystawy Do użytku prywatnego zdecydowanie wystarczają No i stosunkowo tanie są.
Wywoływanie zdjęć przez internet stało się ostatnio tak popularne, że ze znalezieniem laboratorium nie ma w zasadzie żadnego problemu. Jest mnóstwo ofert na allegro i niejednokrotnie korzystałam z tej opcji, ale kiedy trochę bardziej wdrożyłam się w fotografię i zaczęłam robić zdjęcia inne niż do rodzinnego albumu, zmieniłam i punkt widzenia w tym względzie
Zgadzam się, ze wywoływanie online ostatnio jest popularne i nie dziwie się. Czasem jednak zdjęcia trzeba odebrać w konkretnym salonie. Ja zamawiam na http://www.fotolab.pl/ z dostawą do domu. Koszt jest niski, bo za 100 odbitek, naprawdę dobrej jakości zapłaciłam 0,24 gr. za sztukę
Zgadzam się to jest teraz modne i nie ma z tym większego problemu Swojego czasu można było znaleźć na tych różnych gruponach tańsze odbitki , może jeszcze są , dawno nie szukałem.
Pewnie że nie ma problemu i jest to dośc tanie. Zgadzam się, ze są oferty na gruponach, ale firmy, w których można zamawiać same czasem dają takie promocje na swoich stronach, że już na gruponie nie trzeba szukać. 0,24 w Fotolab jak dla mnie to tanio i cały album na pewno zapełniony
Ja dość często wywołuję zdjęcia przez internet. Zawsze lubię mieć przynajmniej po kilka zdjęć z jakiś wyjazdów w wersji papierowej. Dla mnie najlepszą stroną jest vertis.pl, która używa bardzo dobrego papieru do wywoływania zdjęć cyfrowych, a do tego kolory na nich są naprawdę bardzo dobre. Jak sobie zobaczycie w różnych rankingach, to oni i chyba tez empikfoto są na pierwszych miejscach.
Ja wywoływałam kiedyś zdjęcia w Media Markt ale teraz nie ma tam laboratorium. Potem próbowałam w Rossmannie - jakość okropna, a później jeszcze w jakimś małym studiu fotograficznym ale było bardzo drogo. Teraz jestem stałą klientką Empika - nie dość, że fajne promocje, to jeszcze dobra jakość i odbiór o której się chce.
Przecież w Empik Foto ma tanio i solidnie.
Nawet na papierze standard uzyskane odbitki są bardzo dobrej jakości.
Składa się zamówienie online, a całość odbiera się w salonie.
Tzn. można wybrać dostawę, ale wtedy trzeba za to dopłacić.
A w salonie odbiera się za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum