• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm • Przyjaciele
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Psycho Krusher  

Tytuł: Tajny admin
Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2010-01-26, 22:41   

Greggy napisał/a:
Kiedy ktoś dowiaduje się o moich poglądach na homoseksualizm to zaraz wyjeżdża z takim tekstem. Jak ja tego nienawidzę! Dla mnie nie ma żadnej różnicy, czy to facet z facetem czy baba z babą, to jest takie samo wykoślawienie.
Ale ja nie ciebie pytałem. ;p Tylko Pabla88, który jak na razie sprawia wrażenie, że mierzi go jedynie konfiguracja facet-facet.
I know you're here

d(-_-)b

Pablo88  

Wysłany: 2010-01-26, 22:50   

[quote]To o czym mówisz nazywa sie pedalstwo[quote]
Ooo a to ciekawe...Pierwsze słyszę, że pedał a gej to nie to samo...A ciota ? To jeszcze ktoś inny?
Cytat:

Matra ma racje co do pojęcia godności, jeśli kogoś kochasz i idziesz z nim do wyrka jest wszystko ok, ale jeśli dajesz tyłeczka za korzyści materialne wbrew swojej woli...

Hm...Facet, który idzie z innym facetem do łóżka to jest ok...na jakim ja świecie żyje...
Wbrew swojej woli? Czyli gwałt? To faktycznie, wtedy godność zostaje zachowana...
Cytat:
to, że ktoś jest homoseksualistą, nie jest równoznaczne z "waleniem się w dupę".

Nie oni tylko ze sobą rozmawiają, o ja pier... hahaha
Cytat:

Tylko najpłytsi ludzie gdy spotkają geja zaraz mają przed oczami homoseksualne zbliżenie. Zresztą czemu miałoby mnie to ruszać, czy ja zaglądam komuś przez okno do sypialni? Zycie intymne homoseksualisty mnie nie obchodzi, tak samo jak nie obchodzi mnie życie intymne heteroseksualisty.

A jednak, wiele na ten temat piszesz, pierwszy odpisałeś i to w dodatku od razu nt stosunku analnego, gdzie ja zadałem konkretne pytanie całkowicie nie mając na myśli seksu... Choć jest też dobra strona wiemy jak się cechuje najpłytsza osoba...
Cytat:
A jak idzie kobieta z kobietą, to co wtedy? Wtedy jest dobrze, bo lesbijki są fajne, co nie?

No nie wiem jak masz chęć to możesz sobie o tym popisać. Ja zadałem konkretne pytanie dotyczące facetów, nie kobiet. Ale tak to jest jak się nie potrafi odpowiedzieć wprost na pytanie, szuka się tematów zastępczych, żeby czymś dorzucić drugiej osobie. Brawo.
Cytat:
Przykro mi, że jesteś tak perfidnie ograniczony

Brawo. Jak zdasz maturę to się odezwij znów. Kolego?

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2010-01-26, 22:52   
   Polecający: google

Taka kwestia, osoby heteroseksualne też uprawiają seks analny i jakoś nikt o tym nie mówi :]
Ah, no tak, zapomniałabym, bo tutaj chodzi tylko o ograniczenie pewnych ludzi, którzy potrafią tylko powiedzieć, że chodzi o: "facet-facet"

[ Dodano: 2010-01-26, 22:58 ]
Pablo88 napisał/a:
Cytat:
A jak idzie kobieta z kobietą, to co wtedy? Wtedy jest dobrze, bo lesbijki są fajne, co nie?

No nie wiem jak masz chęć to możesz sobie o tym popisać. Ja zadałem konkretne pytanie dotyczące facetów, nie kobiet. Ale tak to jest jak się nie potrafi odpowiedzieć wprost na pytanie, szuka się tematów zastępczych, żeby czymś dorzucić drugiej osobie. Brawo.

ktoś raczej nie potrafi przyznać, że po prostu jest uprzedzony i myśli stereotypami.
Pablo88 napisał/a:
Cytat:
Przykro mi, że jesteś tak perfidnie ograniczony

Brawo. Jak zdasz maturę to się odezwij znów. Kolego?

Brawo. Nie jestem twoja koleżanką. ;]

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Pablo88  

Wysłany: 2010-01-26, 22:59   

Co Wy tak z tym seksem analnym?
Cytat:
Czy facet będąc gejem ma jeszcze godność ?

Gdzie tu masz coś o seksie ??
Cytat:
ktoś raczej nie potrafi przyznać, że po prostu jest uprzedzony i myśli stereotypami.

Nie potrafisz, jak zresztą większość do tej pory odpowiedzieć na proste pytanie. Ja tego pytanie nie zadałem twierdząc, że tak jest, chciałem zobaczyć zdanie innych, ale jak widać nie da się już po raz kolejny powymieniać poglądów na jakiś temat, bo jak się z kimś nie zgadzasz, to zaraz zostajesz zmieszany z błotem, albo dopisuje Ci się jakieś insynuacje.. Tak właśnie jest... koleżanko...
Ostatnio zmieniony przez Pablo88 2010-01-26, 23:02, w całości zmieniany 1 raz  

owad.lezacy  

Wysłany: 2010-01-26, 23:00   

Pablo88,
a przepraszam bardzo, co ma gej do godności? ;]

miau miau miau !

Psycho Krusher  

Tytuł: Tajny admin
Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2010-01-26, 23:08   

Pablo88 napisał/a:
A jednak, wiele na ten temat piszesz, pierwszy odpisałeś i to w dodatku od razu nt stosunku analnego, gdzie ja zadałem konkretne pytanie całkowicie nie mając na myśli seksu... Choć jest też dobra strona wiemy jak się cechuje najpłytsza osoba..
To była odpowiedź na komentarz o waleniu się w dupę, a nie na pytanie o godność, no ale widocznie nie ogarniasz, trudno.
Pablo88 napisał/a:
Ja zadałem konkretne pytanie dotyczące facetów, nie kobiet.
No dobra, to powiedz mi dlaczego niby gej miałby nie mieć godności przez to, że jest gejem. A ja spytam się ciebie, czy kobieta traci godność będąc lesbijką? Wtedy sie okaże, czy godność traci się przez orientację seksualną czy przez "walenie się w dupę".
I know you're here

d(-_-)b
Ostatnio zmieniony przez Psycho Krusher 2010-01-26, 23:09, w całości zmieniany 1 raz  

owad.lezacy  

Wysłany: 2010-01-26, 23:13   

Pablo88 napisał/a:
Ja tego pytanie nie zadałem twierdząc, że tak jest, chciałem zobaczyć zdanie innych

Pablo88 napisał/a:
Dlaczego kiedy facet daje dupy facetowi to nie traci godności, a kiedy daje ktoś za dragi to traci godność? Pytanie właśnie jest do tych co są normalni, żyjący w zgodzie z naturą. Tu nie chodzi o to, że uprawia się sex analny, tylko o sam fakt, że to się robi z gościem...

:]

To się nazywa wymiana zdania?
Pytanie do normalnych? A nienormalni to kto?

Co ma seks do godności? Co ma gej do godności?
Każdy człowiek ma własną godność i nikt nie ma prawa nikogo oceniać. Nie ma prawa decydować o tym, czy ten człowiek ją posiada, czy też nie, tak samo, jak nie powinien interesować się tym, co robi facet z facetem we własnym łóżku.
Czytałam, że przecież nie o seks chodzi, więc proszę mi w takim razie wyjaśnić, o co, w jaki sposób w takim razie ten homoseksualnym mężczyzna ma stracić godność, za to, że nazywa się go gejem? Czy za to, że mieszka z drugim mężczyzną pod jednym dachem?

miau miau miau !
Ostatnio zmieniony przez owad.lezacy 2010-01-26, 23:14, w całości zmieniany 1 raz  

Markus  

Wysłany: 2010-01-26, 23:41   

Cytat:
Czytałam, że przecież nie o seks chodzi, więc proszę mi w takim razie wyjaśnić, o co, w jaki sposób w takim razie ten homoseksualnym mężczyzna ma stracić godność, za to, że nazywa się go gejem? Czy za to, że mieszka z drugim mężczyzną pod jednym dachem?

Ja bym nie oczekiwał odpowiedzi, bo znowu napisze coś w stylu, że nie zrozumiałaś.

Pablo88 napisał/a:
Co Wy tak z tym seksem analnym?

Bo sam sprowadziłeś dyskusję do tego, czy seks analny nie obrzydza. Więc logicznie z przebiegu dyskusji wynikało, że tobie właśnie o sferę seksualną chodzi. Bo chyba miłość czy wspólne życie nawet w twoim mniemaniu raczej nie odziera z godności?

Pablo88 napisał/a:
bo jak się z kimś nie zgadzasz, to zaraz zostajesz zmieszany z błotem, albo dopisuje Ci się jakieś insynuacje.. Tak właśnie jest... koleżanko...

Mieszania z błotem? Ja nadal jestem ciekawy dlaczego twierdzisz, że związek homo to odzieranie się z godności.

kanarinho  

Tytuł: PENETRATOR
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2010-01-27, 00:06   
   Polecający: Paulinaaa

Cytat:
Ja nadal jestem ciekawy dlaczego twierdzisz, że związek homo to odzieranie się z godności.
bo był wychowywany w typowej polskiej katolickiej rodzinie, i wszystko co antyklerykowskie jest bee;]

Wracając do tematu, masz może jakiś uraz psychiczny dotyczący stosunku analnego z gejami, ze tak sie frustrujesz tym co "niby" Ciebie nie dotyczy?

Martina  

Zaproszone osoby: 14
Tytuł: słodziak *^_^*

Wysłany: 2010-01-27, 01:42   

Pablo88, zadajesz pytania, a kiedy ktoś zadaje analogiczne pytanie tobie, oburzasz się i uchylasz od odpowiedzi. nie na tym rzecz polega, więc powiedz nam, proszę, czy lesbijka ma godność?

ja osobiście nie mam nic do osób homoseksualnych, dopóki nie ładują mi się ze swoim życiem seksualnym do mojej sypialni. nikomu do jego sypialni nie zaglądam i nie życzę sobie żey ktoś zaglądał do mojej. niech są sobie gejami/lesbijkami, mogę o tym wiedzieć, ale nie chcę tego widzieć. wszystko na temat.
niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.

brzdęku brzdęku

Zielony34  

Tytuł: Eminencja

Wysłany: 2010-01-27, 22:11   

Mam ostatnio wrażenie przypatrując się mediom że homoseksualizm stał się bardzo modnym tematem. Wiadomo że istniał od zarania dziejów, przykładów jest sporo, najsłynniejszy jaki można przytoczyć to Sparta w której pierwsze doświadczenia młodzi wojownicy zdobywali ze swoimi kolegami którzy później bardzo często zostawali ich kochankami. Zwróćmy uwagę na to że bardzo często wojownicy zakochiwali się w kobietach, mieli z nimi dzieci, zakładali rodziny ale oprócz tego posiadali męskich kochanków i nic w tym dziwnego nie było. Pewien grecki filozof stwierdził nawet że tylko miłość między mężczyznami może zostać uznana za czystą i właściwą. Nie popieram różnych Parad Równości i innych takich demonstracji gdyż ściągają jedynie nienawiść a samych uczestników powinno się wystrzelać za propagowanie nienawiści do homoseksualistów w społeczeństwie, demonstracje tego typu przynoszą odwrotny efekt. Nie powiem że jestem w 100% tolerancyjny, jest mi ciężko przeforsować odrazę, nie ukrywam tego, staram się zrozumieć obie strony konfliktu i mogę jedynie stwierdzić że tolerancja zmienia się wraz z mieszaniem się kultur. Spójrzcie chociażby na biblię. Stary testament ale i nowy zawierają wiele tekstów które dzisiaj zostały by uznane za kazirodcze i potępione przez społeczeństwo, jak chociażby córki Lota czy śluby kuzynowskie. Te ostatnie były rzeczą normalną i codzienna w życiu pierwszych Chrześcijan czy Żydów i były słuszne w oczach Boga. Zanim damy się ponieść fali mediów i wpadniemy w owczy pęd, zastanówmy się czy jest to coś nowego czy coś starszego niż nasza kultura i naród, możemy się wypowiadać jedynie za i przeciw ale nie zmienimy stanu rzeczy bo homoseksualizm czy tego chcemy czy nie, będzie istniał nadal, w gronie kumpli często wypowiadamy się "pedały" czy "geje" lub jeszcze inne określenia, facetowi ciężko jest postawić się w takiej sytuacji, facetowi który nie jest homoseksualistą i to jest normalne ale zachowajmy te uwagi dla siebie, dla prywatnego grona bo wypowiadanie się publicznie w taki sposób świadczy jedynie o naszej płytkiej wiedzy historyczno-religijno-filozoficznej.

fiolecik99 

Wysłany: 2010-08-17, 13:21   

chce nadminic iz moim zdaniem do póki bedzie się podkreslało homoseksualizma to zawsze bedzie to temat dla kogoś nie na miejscu, temat drazniący. Zauwazcie ze nikt nie podkreśla tematów hetero. Chyba nalezy przestać to podkreslac, stanie sie to wtedy normalne i bedzie ok !!!!!

elizaa1990  

Wysłany: 2010-08-24, 18:13   

fiolecik99 napisał/a:
chce nadminic iz moim zdaniem do póki bedzie się podkreslało homoseksualizma to zawsze bedzie to temat dla kogoś nie na miejscu, temat drazniący. Zauwazcie ze nikt nie podkreśla tematów hetero. Chyba nalezy przestać to podkreslac, stanie sie to wtedy normalne i bedzie ok !!!!!

Ja uważam, że powinno poruszać się ten temat. Dlaczego tak często się o tym mówi? Właśnie dlatego, że w Polsce panuje ogromna homofobia. Chowanie głowy w piasek nic nie da. Trzeba uświadamiać ludzi, że homoseksualiści są wśród nich, że są to tacy sami ludzie, tylko trzeba to robić umiejętnie. Zauważyłam, że poruszając temat homoseksualizmu ludzie często skupiają się tylko na sferze seksualnej, a przecież związek to nie tylko seks. Jeżeli chodzi o pary hetero, jest to niby dla większości oczywiste, ale patrząc już na pary homo, widzi się je przez pewien pryzmat - pryzmat tylko i wyłącznie seksualności. Dlatego właśnie należy o tym mówić, należy uświadamiać ludziom, że jest to przede wszystkim uczucie - miłość!
Ostatnio zmieniony przez elizaa1990 2010-08-24, 18:13, w całości zmieniany 1 raz  

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1
Tytuł: Antyreklamiarz

Wysłany: 2010-08-26, 19:19   

elizaa1990 napisał/a:
Zauważyłam, że poruszając temat homoseksualizmu ludzie często skupiają się tylko na sferze seksualnej, a przecież związek to nie tylko seks.(...)Dlatego właśnie należy o tym mówić, należy uświadamiać ludziom, że jest to przede wszystkim uczucie - miłość!

Bo to głównie seks homoseksualny budzi mieszane odczucia, więc o seksie się mówi. Miłość bez seksu, nawet między dwoma mężczyznami, nikogo nie rusza, nikogo nie interesuje.

Katharsis  

Tytuł: Sławny
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2010-08-26, 19:33   
   Polecający: Google

kenusarf napisał/a:
nikogo nie rusza, nikogo nie interesuje.

wybacz, ale nie jestem nikim

całujący się faceci lub nawet patrzący na siebie czule budzą moje szczere obrzydzenie.

(a Freud był głupi :P )

Gdzie jest mój dom,
gdzie jest mój dom?
Woda huczy wśród łąk,
bory szumią pośród skał,
w sadzie pyszni się wiosenny kwiat,
widać że to ziemski raj!

Odpowiedz do tematu