• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm • Przyjaciele
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

marta20wawa  

Wysłany: 2006-08-23, 08:22   

lolinka napisał/a:
rita napisał/a:
"co tam tak patrzysz" dla żartu.ale on mnie nie przytula wówczas, że niby mnie bardzo kocha ,tylko mówi " jezu, ale wymyslasz". to oznacza,ze kryje sie z tym,ze patrzy i kłamie w żywe oczy, bo przeciez widze ze patrzył. to co to oznacza?

ze pewnie za często zwracasz mu uwage i sie chłopak irytuje ;]

Prawdopodobnie właśnie tak jest. On zaczyna olewać pewne rzeczy zwłaszcza to czy Ty widzisz że sie za kimś obejrzy czy nie.A może robi Ci to na złość żeby czegoś Cie nauczyć?
Jak idziecie ulicą i on sie obejrzy za jakąś dziewczyna niemów mu nic.Pomyśl sobie tak "a niech sie obejrzy-co mu to da skoro i tak jest ze mną!" Jeśli zwróci Ci uwagę,że nic mu niepowiedziałaś to odpowiedz że nic niewidziałaś albo że Ci to nieprzeszkadza.
Wiem,że bedzie to od Ciebie wymagało troche stłomszenia złości w sobie (czytając Twoje wypowiedzi)ale może podziała.Zresztą uważam,że powinnaś z nim pogadać.Później bedzie Ci dużo łatwiej :)

Chciałam tylko przypomnieć,że zbaczacie z tematu!!

owieczka  

Wysłany: 2007-07-25, 11:30   

Moi starsi znajomi miewali wieczory kawalerskie. Byli bardzo grzeczni, po prostu spraszali kolegów i się upijali do nieprzytomności. Zresztą taki wieczór kawalerski to bardzo rzadka rzecz i to oczywiste, że żaden kochający facet nigdy za żadne skarby nie zdradzi swojej kobiety ;)

Elizabeth napisał/a:
Zwiazek opiera sie na wzajemnym zaufaniu, a nie zazdrosci.

Zazdrość jest nieodłączną częścią miłości, niestety :)
A my z moim chłopakiem nawet byśmy nie pomyśleli o tym, żeby obejrzeć się ja za innym facetem, on za inną dziewczyną. To obleśne.

Vanilla Dream  

Wysłany: 2007-07-25, 12:29   

jakiś czas temu fryzjerka, którą znam z widzenia brała ślub, a dzień wcześniej jej narzeczony prawdopodobnie zrobił sobie wieczór kawalerski. pijany siedział z kumplami na ławce, na kolanach siedziała półnaga panna, z którą się miział. cóż, ślub się i tak odbył na drugi dzień. ona chyba nic nie wie..

różnie bywa, ale ja w przyszłości wolałabym, żeby mój narzeczony z kolegami po prostu:
Cytat:
Byli bardzo grzeczni, po prostu spraszali kolegów i się upijali do nieprzytomności

Nie chcę, żeby panienki do towarzystwa były jednym z prezentów od kumpli ;P

owieczka  

Wysłany: 2007-07-25, 12:46   

To obrzydliwe. Takiego faceta bym wykastrowała, a potem zostawiła ;)

pretty_women 

Wysłany: 2007-07-26, 12:22   

To jest ostatnia noc wolnosci jak ja mialam Panieńskie nie bylam grzeczna dziewczynka tego wieczoru i moj obecny maz tez nie :)

Odpowiedz do tematu