dreadki fajne, ale widać, że kolorem odbiegają nieco, no chyba, że mam problem ze wzrokiem, hehe, poza tym średnio przepadam za dreadami na craście (/kraście, czy jak to się tam piszę ), a tym bardziej doczepianych, ale bardzo mi się podoba idea noszenia doczepek tylko od bliskich, dobra sprawa, moim zdaniem do zaakceptowania heh
imho Dredy fajne, dobrze zbite. Krasta to fajny pomysł, ale też nie akceptuje doczepek. No chyba że z własnych włosów (chociaż też nie bardzo mi podchodzi)
Grunt że długie.
Tych doczepek też mogę się ewentualnie czepić, bo osobiście nie jestem zwolenniczką noszenia na glowie cudzych skalpów
Ale całość na plus, bo dready ogólnie ładne i zadbane
oj tam doczepki doczepkami wiekszosc ludzi nosi doczepki ^ sama kiedyus mialam bo mi sie babka robila i przedluzylam przod ale pourywalam bo chce miec swoje naturalne : ] i jesli tutaj kolega wytrzyma to mu odrosna i tez moze pozrywac ale dready naprawde ladne zbite widac dosc dobrze : ] i łądnie sie prezentuja na glowie
Wysłany: 2007-11-04, 11:43
Polecający: god bless google
i tak właśnie robie. włosy do przedłużenia juz mam ale musze jeszcze zrobić z nich dreadki, co akurat się uda bo kolo stycznia będą wystarczająco długie moje aby coś do nich doczepić. a do tego czasu zrobie sobie gotowe dreadziki.
_________________ Alcohol doesn't cause hangovers.
Waking up does...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum