Karczoch:
skąd wiesz ze niebieskie ja ich tam nie widzę ;P a dredziki mało widoczne bo taki niefajny kolor włosów mam ;/
Dreadlock89:
no tak średnio zadbane ale napewno się nie rozpadną a guugle 4fun jak zresztą wszystko ;D
bialas:
nie mam fot przed i po zrobieniu wiem ze już gdzieś o polowe urosły od zrobienia ;D
popatrz na mój potężny nochal i miałem grzywkę aż do końcówki tego ziemniara taki długie włosy miałem ;D
Ostatnio zmieniony przez Bogluto 2009-01-27, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
z pierwszego zdjęcia, ten co tak sympatycznie ucieka z szyi ,przez prawe ramię,w sam raz na klatkę[ tak podejrzewam,bo nie widze xD] i minus mu za to,ze go więcej nie widzę,
plus, że przypomina mi mojego ; >
_________________ To,że dziewczynka wie jak udawać kobietę,nie oznacza,że jest gotowa zrobić to,co robią kobiety.
Wysłany: 2009-01-28, 15:39
Polecający: sama sobie poleciłam
Zarąąąbiste.
Te okulary to policjantowi ukradłeś??
_________________ Ja i Ja Rozczochrany łeb,
Moja krew - jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja Rozczochrana Banda,
Duchowa rewolucja nie babilońska propaganda!
Wysłany: 2009-01-28, 17:27
Polecający: sama sobie poleciłam
Dobra, dość tych okularów
DREDY Świetne.
Też chcę zrobić, tylko są sprzeczki z rodzicielką...
_________________ Ja i Ja Rozczochrany łeb,
Moja krew - jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja Rozczochrana Banda,
Duchowa rewolucja nie babilońska propaganda!
muszę coś sprostować okulary nie są brudne tylko porysowane ;P
tez jakoś nie jestem za doczepianymi dredami ale on mi bardzo ułatwia życie zastępując gumkę do włosów ;D
osobiście sprzeczek z rodzicami na ten temat nigdy nie miałem czasami mama mi coś tam przycina ze już bym to mógł obciąć, ale wkoncu już mam swoje lata ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum