Wysłany: 2009-09-06, 19:49
Polecający: Johnny Rebel
Byccagio napisał/a:
czy Polska awansuje.
Nie.
A mistrzostwa wygrają Niemcy. Mam nadzieję.
_________________ In einem Polenstädtchen,
Da wohnte einst ein Mädchen.
Sie war so schön!
Sie war das allerschönste Kind,
Das man in Polen findt,
Aber nein, aber nein, sprach sie,
Ich küsse nie!
Brrr. Niemcy... a weź Moim zdaniem w końcu szansę powinni wykorzystać Holendrzy, zawsze im kibicowałem, a niestety mimo wielu świetnych graczy, zawsze kończy się na porażce gdzieś w ćwierćfinałach, także taki wymarzony finał jak dla mnie to Hiszpania:Holandia, bądź Holandia: Brazylia
Wysłany: 2009-09-07, 08:58
Polecający: Johnny Rebel
Pablo88 napisał/a:
Brrr. Niemcy...
Czemu? Ja lubię Niemców
Pablo88 napisał/a:
szansę powinni wykorzystać Holendrzy
Na ostatnich mistrzostwach Europy kibicowałem Polsce, Niemcom I Holandii (w tej kolejności) więc na mundialu będę kibicował Niemcom i Holandii.
_________________ In einem Polenstädtchen,
Da wohnte einst ein Mädchen.
Sie war so schön!
Sie war das allerschönste Kind,
Das man in Polen findt,
Aber nein, aber nein, sprach sie,
Ich küsse nie!
tez stawiam na brazylie lub hiszpanie,
wlasnie jestem w trakcie ogladania;)
a jesli chodzi o jutrzejsze mecze to real madryt bedzie gwiazda dnia:)
(te 2 ostatnie linijki to apropos LM;))
Ostatnio zmieniony przez edita 2009-09-29, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Brrr. Niemcy... a weź Moim zdaniem w końcu szansę powinni wykorzystać Holendrzy, zawsze im kibicowałem, a niestety mimo wielu świetnych graczy, zawsze kończy się na porażce gdzieś w ćwierćfinałach, także taki wymarzony finał jak dla mnie to Hiszpania:Holandia, bądź Holandia: Brazylia
O to to.
Mam nadzieję, że po wpadce na ME, poszczęści się Holandii w RPA.
Tak juz calkiem powaznie wlasnie nie spodziewam sie wiele dobrego po Murzynach niestety. PNA stoi na slabym poziomie, pewnie znowu Egipt go wygra. Coś tam gra w sumie Ghana ale nie ma tego błysku jak w Niemczech na mundialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum