Brrr. Niemcy... a weź Moim zdaniem w końcu szansę powinni wykorzystać Holendrzy, zawsze im kibicowałem, a niestety mimo wielu świetnych graczy, zawsze kończy się na porażce gdzieś w ćwierćfinałach, także taki wymarzony finał jak dla mnie to Hiszpania:Holandia, bądź Holandia: Brazylia
tez stawiam na brazylie lub hiszpanie,
wlasnie jestem w trakcie ogladania;)
a jesli chodzi o jutrzejsze mecze to real madryt bedzie gwiazda dnia:)
(te 2 ostatnie linijki to apropos LM;))
Ostatnio zmieniony przez edita 2009-09-29, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Brrr. Niemcy... a weź Moim zdaniem w końcu szansę powinni wykorzystać Holendrzy, zawsze im kibicowałem, a niestety mimo wielu świetnych graczy, zawsze kończy się na porażce gdzieś w ćwierćfinałach, także taki wymarzony finał jak dla mnie to Hiszpania:Holandia, bądź Holandia: Brazylia
O to to.
Mam nadzieję, że po wpadce na ME, poszczęści się Holandii w RPA.
Tak juz calkiem powaznie wlasnie nie spodziewam sie wiele dobrego po Murzynach niestety. PNA stoi na slabym poziomie, pewnie znowu Egipt go wygra. Coś tam gra w sumie Ghana ale nie ma tego błysku jak w Niemczech na mundialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum