No przyznaje Christiano Ronaldo mnie irytuje.. Ale ok, wiem ze sa tez fani tej druzyny wiec moze zainteresuje ich ze dzis na espn mozna obejrzec mecz z premier league z sezonu 96/97, gdzie graja z Newcastle United, chyba nawet zrezygnuje z Dextera zeby ponownie zobaczyc porazke Manchesteru:P Nie no dobra, nie chce byc wredna, obejrze bo nie pamietam tamtego meczu..
Dobra tam, zdarza sie tez ze bywam mila
A swoja droga dzis manchester gra mecz rewanzowy z arsenalem na nsporcie, mam nadzieje ze arsenal pokaze na co go stac
muszę się niestety z Tobą zgodzić, niestety bo kibicowałam Manchesterowi zawzięcie. no szkoda, mam nadzieję że w przyszłym sezonie sobie to odbijemy ponoć nSPort wkupiło już prawa do transmisji przez 3 kolejne lata
Ale mila niespodzianke zrobili odblokowujac lm:) a wracajac do meczu, to ja akurat sie ciesze ze Barca wygrala, chociaz na poczatku Manchester trzymal pilke, ale tylko przez 10 min, wiec coz:D Ale zdziwilo mnie ze Ronaldo tak sch*****l..
no nie przesadzajmy że jeden Ronaldo tylko był na boisku. a reszta to co ? taki8ch cieniasów to tam w końcu nie ma więc jakby się kurna jeden z drugim wzięli za to za co im się płaci to może by coś z tego było no ale nic... może przerzucę się na kibicowanie Barcy heh.
Ja kibicuje Realowi wiec takie troche sprzeczne z kibicowaniem Barcy, ale akurat w tym finale wiedzialam na kogo postawic, a co do Ronaldo to wiem ze nie on jeden na boisku, ale jego pomylki najczesciej pokazywano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum