Zdecydowanie lepszy niż pierwszy projekt. Już zresztą gdzieś podobny pomysł widziałam.
Sama nie zafundowałabym sobie co prawda, ale wygląda dobrze. Lepiej niż ten cytat ze straszydłami.
a widzisz, i to już lepiej wygląda, chociaż mnie nie powala na tyle, bym sama zapragnęła coś takiego mieć ^^ ale ogólnie to rozumiem dziwaczne fascynacje różnymi wzorami - sama kilka lat temu zapragnęłam mieć na łopatce wyjątkowo dziwną i oceniając ją dziś to brzydką kotwicę na lewej łopatce - na szczęście na fascynacji się skończyło i nie wytatuowałam sobie tej jakże 'cudnej' kotwicy
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
no Karczoszku, to znalazłam dla ciebie, wielkiego nakładu sił nie wymagało
ja bym sobie gitarę ze strunami przez kręgosłup zafundowała, ale uparłam się na książkowca chyba
sis, głupcze, to nie są straszydła, tylko misiu radioheadowy i równie radioheadowy minotaur!
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
sis, głupcze, to nie są straszydła, tylko misiu radioheadowy i równie radioheadowy minotaur!
Obrażanie użytkowników jest karalne
Niech sobie będą czymkolwiek, w zestawieniu z tym cytatem wyglądają wyjątkowo nieciekawie. W sumie to nie mój dekolt i nie ja będę to nosić przez resztę życia - jestem zdania, że jeśli się dziarać, to estetycznie. I z mniejszym ryzykiem dezaktualizacji projektu.
Witam jestem nowy i mam pytanie dokładnie chodzi mi o przerobienie mojego tatuazu poniewaz ten mi sie znudził.Niewiem jak go moge przerobic co dodac by był jeszcze lepszy.Jak macie jakies pomysły dajcie znac,z góry dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum