Wystarczy sobie wyobrazić, że poznaję sie fajna dziewczynę, robierasz się i masz uwydatniony koci tyłek na brzuchu lol. W życiu bym na stałe nie zrobił czegos takiego heheh
ten tatuaż z kotem to masakra...Trzeba być chorym, żeby coś takiego sobie zrobić...ja wiem że to na żarty, ale bez przesady!! Nigdy w życiu!! Jak już tatuaż to na języku, to zajepiście wygląda...kolczyk w języku = bleeee....ale na języku?? to już inna sprawa...nie? http://www.zletrafiles.pl/galeria,590.html,62
_________________ Pieskie życie...
Ostatnio zmieniony przez fane 2008-12-17, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
da rade, ale za chiny tak skomplikowany wzór.
to zdjęcie to akurat podpucha, ale faktycznie, da się.
Hm, a to ciekawe, bo w sumie język to jednak wrażliwy narząd i ja bym nie dał sobie po nim dziabać igłą. Ręką, noga to rozumiem, ale język? Jeszcze bym smak stracił ^^'
_________________ I'm lying on my back now
The stars look all too near
Flowers on the razor wire
I know you're here
Mi się podoba ten tatuaż. Jest kobiecy i oryginalny poza tym uważam, że łydki, stopy i kostki są najlepszym miejscem do tatuowania, bo można tatuaż zawsze zasłonić czy to długą spódnicą czy spodniami. A jak się chce pokazać tatuaż to wystarczy ubrać krótkie spodenki
no to czekamy na zdjęcia nowego tatuażu. W którym miejscu teraz?
Wysłany: 2009-05-26, 15:21
NatalkaS, ładnie Też mam zamiar zrobić sobie tatuaż, ale nie chcę mieć duzych, tylko takie małe. Chyba zrobię sobie na dole pleców albo na nadgarstku, nie wiem jeszcze.
_________________ "Czasem musimy podnieść łeb, żeby zobaczyć dno."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum