hm. a ja zastanawiam się ciągle. i coś czuję, ze na zastanawianiu się nie skończy. i najprawdopodobniej pierwsza do tatuowania pójdzie stopa, tyleże obrazek rozrysuję sobie sama-jeszcze dokładnie nie wiem, co tam będzie na pewno też chcę gwiazdki na kościach miedniczych (jeden grubszy kontur i drugi cieńszy na zwenątz bądź czerwone z rozmazanym jakby cieniem na zewnątrz.)
poza tym. mój braciak ma już całą prawą rękę wytatuowaną i strasznie mi się to podoba. a ma tam m.in. zółto czerwonego diabła z elfim uchem i pustymi oczami, w zgięciu ręki ma oko, które przy zginaniu i rozginaniu, otwiera się i zamyka. znalazł się tam także papirus jakiś z chińskim literkami i różne inne wykańczane na zielono gadżety.
hm. a ja zastanawiam się ciągle. i coś czuję, ze na zastanawianiu się nie skończy. i najprawdopodobniej pierwsza do tatuowania pójdzie stopa, tyleże obrazek rozrysuję sobie sama-jeszcze dokładnie nie wiem, co tam będzie na pewno też chcę gwiazdki na kościach miedniczych (jeden grubszy kontur i drugi cieńszy na zwenątz bądź czerwone z rozmazanym jakby cieniem na zewnątrz.)
poza tym. mój braciak ma już całą prawą rękę wytatuowaną i strasznie mi się to podoba. a ma tam m.in. zółto czerwonego diabła z elfim uchem i pustymi oczami, w zgięciu ręki ma oko, które przy zginaniu i rozginaniu, otwiera się i zamyka. znalazł się tam także papirus jakiś z chińskim literkami i różne inne wykańczane na zielono gadżety.
na jednym tatuazu tez sie na pewno nie skonczy,. i dobrze!
jelsi masz zdjecie tattoo brata , to wrzuc na stronke i podeslij link -poogladamy:]
Kiedyś chciałam mieć tatuaż... Ale byłam na jakimś koncercie i tam był taki no dosyć facet starszy ok 60 ... już troszku siwy i skóra już zaczynała sie marszczyć... na lewej łopatce miał jakiegoś dziwnego smoka.... ohyda stara skóra i tatuaż... za pewnie kiedyś był ładny ale teraz nie... dlatego odechciało mi się tatuaży... wolę sobie nie marnować skóry... jak coś to se przylepie albo narysuje
_________________ Angelina
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - Albert Comus
To skoro nie jesteś zdecydowana to lepiej nic nie rób, bo bedziesz tego żałować. Moja decyzja była przemyślana, ale zrobiona bardzo spontanicznie, powiedziałam ,,już jutro muszę mieć,, i zrobiłam
Mam do was pytanie.
Myślę już długi czas nad tatuażem między łokciem a nadgarstkiem. Chcę wyryć tam jakiś fajny napis! Myślałem o różnych powiedzeniach! Peja ma na lewym "Szacunek Ludzi Ulicy" a na prawym "Jakie życie taki RAP"...
Jeszcze nie jestem zdecydowany do końca jaki to będzie napis. Proszę o doradzenie albo poczęstowanie jakimś dobrym linkiem z tego typu tatto...
z góry dzieki i pozdro....
tatu fajny.jpg Ten też jest nawet fajny...
Plik ściągnięto 25698 raz(y) 9,12 KB
2 tatto.JPG Peja- Slu Attack
Plik ściągnięto 321 raz(y) 41,03 KB
_________________ Mam tak samo jak ty,
Miasto moje a w Nim,
Najpiękniejszy Świat,
Najpiękniejsze Dni!!
"Szacunek Ludzi Ulicy"
"Jakie życie taki RAP"
Myśli o tatuażu miałam od czasów podstawówki...i w końcu zdecydowałam się, rok temu stałam się posiadaczką czegoś takiego
I jest mi z tym dobrze... tylko jest mały problem uzaleznia... i walczę z tym aby nie zrobić drugiego
fajny.. no i wiesz jak to bywa z uzaleznieniem... no wiec po co sie dalej bronic
[ Dodano: 2007-04-10, 17:16 ]
Batman King napisał/a:
Mam do was pytanie.
Myślę już długi czas nad tatuażem między łokciem a nadgarstkiem. Chcę wyryć tam jakiś fajny napis! Myślałem o różnych powiedzeniach! Peja ma na lewym "Szacunek Ludzi Ulicy" a na prawym "Jakie życie taki RAP"...
Jeszcze nie jestem zdecydowany do końca jaki to będzie napis. Proszę o doradzenie albo poczęstowanie jakimś dobrym linkiem z tego typu tatto...
z góry dzieki i pozdro....
najlepiej,jesli zdecydujesz sie na cos swojego i oryginalnego , cos co spodoba Ci sie samo w sobie, a nie sciagniete od kogos
a styl zawsze mozna juz dopasowac do konkretnego szablony - chyby ktoregos z tych na zdjeciach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum