Wczoraj ciężkie zwycięstwo z Hiszpanią - 3:2. Dziś gramy z Chorwacją, jak na razie mamy dwa zwycięskie sety, mam nadzieję, że ten trzeci też taki będzie.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
Jak ktoś jest poza domem i zabiera ze sobą lapka to polecam pobrać ipla. Bezpłatny program, na którym będzie mógł oglądać zmagania naszych złotek w transmisjach na żywo. Jakość według mnie całkiem dobra.
Dwa pierwsze mecze nie najgorsze. Trzeciego nie oglądałam, bo akurat byłam w rozjazdach, ale podobno oddany zupełnie bez walki - czyżby była to wróżba na resztę turnieju? ;>
_________________ Dum spiro, spero.
"It seems that once you get laid, your life basically turns to shit."
No jak możesz tego Tuśka nie wiedzieć Z taką grą jaką pokazały w meczu z Bułgarią nie mamy po prostu żadnych szans. Niestety nasze dziewczyny nie zawsze myślą i przebijają piłkę an drugą stronę za darmo. A dobrym przykładem jest: kiedy jest piłka przechodząca i środkowa zamiast z pierwszej ściąć mocno, to ona oburącz przebija leciutko na ich stronę.... Normalnie aż mnie krew zalewała jak to widziałem. Z pośród wielu, wielu takich piłek, raz, jedyny raz wczoraj bodajże Gajgał tak ścięła... Trzymajmy jednak kciuki za nasze siatkarki i w sobotę oby jakimś cudem ograły Holenderki
oby oby... ale trzeba pamiętać że drużyna ta jest nowo utworzona i jak na czas współpracy dobrze sobie dziewczęta radzą. Mnie również drażnią te przebijane oburącz na drugą stronę piłki, ale cóz nie jesteśmy w ich skórze. Z autopsji wiem, że stres robi swoje, chociaz fakt że one są doświadczone powinien też mieć na to jakiś wpływ, no ale cóż... zobaczymy
Pewnie, że nie. Skład reformowany, bez 1 trenera 2 ważne mecze.
Gdyby nie byłoby tych okoliczności łagodzących to i tak brązowy medal byłby sukcesem, więc ja uważam występ siatkarek za świetny. Wywalczyły więcej niż można było się spodziewać.
_________________ "and then I go and spoil it all
by saying something stupid
like: "I love you" "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum