to tak mam laptopa i chciałbym sie dowiedzieć czy gta iv by mi chodziło jakos
MOJ KOMP:
WINDOWS Vista
Intel Core 2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz 2,00GHz
Pamięć ram : 3.0GB
typ systemu 32-bitowy system operacyjny
Karta grafiki NVIDIA GE FORCE 96000M GT
wiem ,że google nie boli ale nie wiem jak i co będzie chodzić...
[ Dodano: 2010-01-25, 21:43 ]
HelloW jest tu ktoś?...
Słyszałem że nie na wszystkich dwurdzeniowych chodzi, poza tym za mało ramu i za słaba grafika. Kumpel ma prawie 2x mocniejszego kompa i w gta IV nie pogra...
_________________ Jestem Łowcą Pokoju, w pogoni za Majowym Motylem zwanym miłością...Zwiastun Mojego nadejścia...
Słyszałem że nie na wszystkich dwurdzeniowych chodzi,
Owszem, ale na tych, które mają o wiele słabsze zegary, takie jak 1.7, czy 1.8, ale na 2.0 3gb ramu i geforce 9600m gra będzie działać, ale nie na full detalach.
_________________ Siała baba mak, nie wiedziałą jak, a dziad wiedział nie powiedział i to było tak!
gta IV jest mocno rozbudowane przestrzennie, gdyby tak zmniejszyć wyświetlany dystans? Do tego filtrowanie wyłączyć i zmniejszyć poziom shaderów które chyba najwięcej wymagają.
kanarinho,
kanarinho napisał/a:
9600m
to odmiana laptopowa, na GTX260 nie chce za bardzo chodzić więc tym bardziej na 9600M mogą być problemy. Czasem to ruletka, zobaczymy.
_________________ Jestem Łowcą Pokoju, w pogoni za Majowym Motylem zwanym miłością...Zwiastun Mojego nadejścia...
Pójść Ci pójdzie, ale nie spodziewaj się rewelacji. NVIDIA GE FORCE 96000M GT jest słaba.
Zainstaluj sobie najnowszego patcha, nie powinno wtedy przycinać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum