przeglądam nowego Focusa, piszę smsa do współpracownicy i zastanawiam się, dlaczego tak strasznie boli mnie kręgosłup.
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
uzupełniam ankiety do pracy i właśnie zostałam ugryziona przez współlokatora w duży palec lewej stopy, po czym śmiertelnie obrażona stwierdzeniem, iż jestem niesmacznie słona ;/ pff..
_________________ ...z sufitu płynie żel, wyżeluję Ciebie, Ty wyżeluj mnie...
Can I fuck U?
Deszcz mnie moczy, w pysku sucho,
Robota mnie nudzi.!
Van Gogh też miał jedno ucho,
A wyszedł na ludzi.!
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
przygotowuję szczury do samotnego przeżycia całego dnia i zaopatrzam je w pokarm i napoje, zbieram się do pracy, jem jogurt z pestkami dyni, odświeżam lastfma, ale wiadomość nie nadchodzi :<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum