a ja piję herbatę cynamonowo-jabłkową i piszę z moim najdroższym
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Słucham Marylin Mansona, zastanawiam się czym rzucić w brata jak jeszcze raz powie do mnie ANNO. Właśnie tak mówi, wielkimi literami z akcentem na NN, wychodzi mu coś w rodzaju ANNNNOO, a mnie się nóż w kieszeni otwiera.
staram się wyjąć szydełko spod paznokcia
a zaraz zabiorę się za przyszywanie naszyfkuf do kostki, a no i jem czipsy ^^
_________________ niosła obrzydliwe, niepokojąco żółte kwiaty. diabli wiedzą, jak się te kwiaty nazywają, ale są to pierwsze kwiaty, jakie się wiosną pokazują w Moskwie. te kwiaty rysowały się bardzo wyraziście na tle jej czarnego płaszcza. niosła żółte kwiaty! to niedobry kolor! skręciła z Twerskiej w zaułek i wtedy się obejrzała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum