to znalazłyśmy sobie cel i sens istnienia na tym forum, w wszystko to dzięki temu tematowi ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi.' bo w życiu ważne jest poczucie koloru
dodałem nagrody od siebie i pamiętajcie - MUSICIE WKĄPONOWYWAC tą frazę - ręceprecz odtybetu w zdania. Pisanie na początku lub na końcu - nie bedzie brane pod uwagę.
A jak - to nie czat tylko dyskusja o konkursie, moze byc o tybecie...
ręceprecz odtybetu to naprawdę ciekawy temat, dzięki niemu odkrywam przed Wami moją duszę niewinnego użytkownika forum, który lubi dużo pisać ;]
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi.' bo w życiu ważne jest poczucie koloru
Z tym ręceprecz odtybetu to jakiś bezsens jest. ;]
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
najbardziej fascynują mnie te zdania, które się właśnie zaczynają od frazy ręceprecz odtybetu^^
twórczy jest ten temat, naprawdę.
Jóga masz rację, ale ile frajdy daje pisanie ręceprecz odtybetu! Czujesz to? ;>
No i po co było z tym całym ręceprecz odtybetu? Teraz się siostry będą wyładowywać
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum