Kiedyś trenowałam, ale to chyba tylko pół roku, a teraz kumpelą z tej druzyny poprostu nie zazdroszcze.. paznokcie muszą być obcinane, az do skóry bo tak sobie trener życzy ;/ ehh..
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
www: https://www.getinfleet.pl...-finansowy.html
Mam znajomą we Wrocławiu, która kocha koszykówkę, kiedyś grała, teraz jest kibicem. Kibicuje oczywiście Śląskow Wrocław. Zaraziła mnie, nie jestem wielką fanką, ale lubię obejrzeć czasami mecz, dla mnie to wszystko jest po prostu zbyt skomplikowane . Jestem z Pomorza i powinnam trzymać kciuki za Prokom Trefl, ale liczę, że Śląskowi uda się wreszcie osiemnaste zwycięstwo.
Co do samej gry, to jestem za niska na koszkarkę, kiepsko trafiam w kosza, ale lubiłam bawić sie w to na wychowaniu fizycznym. Byłam dość zwinna i szybka, więc mogłam podawać piłkę lepszemu strzelcowi od siebie .
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Malborski Przegląd Muzyczny
Wysłany: 2006-05-18, 22:11
Polecający: znalazłam przez googla;)
Nigdy nie jest się za niskim, żeby grać w kosza Można przecież i do niskiego wzrostu dopasować odpowiednią pozycję Trzeba być poprostu zwinnym, szybkim i dobrze skakać
_________________ Moja jedyna miłość - ANWIL WŁOCŁAWEK!
Wysłany: 2006-05-24, 15:40
Polecający: znalazłam przez googla;)
A dlaczegoby nie? Jeżeli faktycznie masz umiejętności będą one wynagradzać wzrost. Możesz być naprzykład rozgrywającym a ten jak wiemy wcale wysoki być nie musi
_________________ Moja jedyna miłość - ANWIL WŁOCŁAWEK!
Koszykówka to najlepsza rzecz jaka mogl wymyslic czlowiek ten sport jest najlepszy
W zeszłym roku mialem okazje zagrac z chlopakami ze Slaska Wroclaw (oczywiscie mlodzikami), naprawde byli niesamowici...fajnie jest zmierzyc sie z kims lepszym od siebie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum